Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Fashion Week Memo: Take Two

Fashion Week Memo: Take Two

Rok: Rebecca Minkoff | Jas: Sam Edelman | Blazer/cape: bcbg | Shirt: Vince Camuto (vergelijkbaar hier en meer hier) | Stole: oud maar vergelijkbaar hier | Earmuffs: oud maar vergelijkbaar hier en hier | Handschoenen: coach (vergelijkbaar hier die mobielvriendelijk zijn!) | Panty’s: DKNY | Schoenen: SJP -collectie | Tas: Sophie Hulme (geobsedeerd door al haar tassen!)

<< >

[theFeedProducts Style = ’Four’]

Deze week dacht ik dat ik nog een paar streetstyle -shots zou delen van de New York Fashion Week. Natuurlijk betekent het een tijdelijke afwijking van mijn typische werkklare ensembles, maar ik hoop dat je nog steeds enkele ideeën uit deze outfits kunt halen die slechts een paar wijzigingen (vooral in zo-lengte) vereisen om de professionele cijfer te maken.

Het bovenstaande ensemble omvat de strategische combinatie van marine- en zwarte stukken – een concept dat ik gebruikte om diametrisch te verzetten. Tegenwoordig is de combinatie van marine en zwart verre van baanbrekend, maar het is nog steeds een concept waarmee veel mensen (ikzelf zelf) worstelen. Een paar jaar geleden kwam ik (gekleed in het donker en) per ongeluk op mijn kantoor in zwarte schoenen, een zwarte schede en marine -panty’s. Ik was verbijsterd dat ik ten onrechte marine -panty’s had aangetrokken met een anders zwarte outfit, dus rende ik meteen naar Duane Reade om wat zwarte vervangende panty’s voor zwarte vervangers te kopen. (Reageer veel overdreven?) Maar naarmate mijn stijl is geëvolueerd, ben ik echt van de combinatie gaan houden wanneer ik correct wordt uitgevoerd. Persoonlijk denk ik nog steeds dat de combinatie er het beste uitziet als het duidelijk opzettelijk is, en niet het resultaat van een tragische combinatie van verslapende en/of slechte verlichting in uw appartement in West Village. Voor mij is de gemakkelijkste manier om de duellerende tinten te halen door stukken te dragen die een continuïteit van print of textuur bezitten. Ik heb er bijvoorbeeld voor gekozen om die continuïteit uit te voeren via textuur (bont) hierboven door een marine bontjas te kammen met een zwarte bontstole en zwarte bontoorbanden. Bekijk hier mijn recente Instagram waar ik marine en zwart combineer via een kleine stripe -actie voor een ander idee over hoe de Frenemies samen te brengen.

Wat zijn uw gedachten? Is de zwarte en marine-combo uitvoerbaar?

Volg @maryorton op Instagram!

Vierenachtig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *