Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized De beste schoenen om te dragen met uw bruiloftsevenement Tuxedo

De beste schoenen om te dragen met uw bruiloftsevenement Tuxedo

Het selecteren van de beste formele schoenen voor uw bruiloft

Als je eenmaal het beste tuxedo- of huwelijksevenementpak hebt gekozen, is het tijd om na te denken over schoeisel. Wanneer het betrekking heeft op stijlen van formele schoenen, heeft Guy een aantal opties, variërend van lederen Oxford -jurkschoenen tot fluweelglans.

Maar niet alle jurkschoenen worden gelijk geproduceerd, noch zijn ze allemaal aangegeven voor exact hetzelfde soort evenementen. De stijl van formele schoenen waarvoor je kiest, kan je outfit echt maken of breken, daarom moet je ze zorgvuldig selecteren.

Met dat in gedachten zijn hier de beste stijlen van formele schoenen om uit te kiezen, naast enkele ideeën over het kiezen van de ideale veters en sokken.

x

10 onmiddellijke en eenvoudige upgrades voor herenstijl

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 10 seconden

Volgende
De grootste capsulekast van beginners
09:22

Live
00:00
05:10
05:10

Je kunt ook leuk vinden:
8 Wedding Event Jurk Codes uitgelegd
Weddingseizoen: ideeën over het krijgen van je allereerste smoking
Elk detail van wat ik gebruikte op mijn bruiloftsevenementdag

DE WINKEL

Blader door onze verzameling op maat gemaakte herenkleding en accessoires

ONTDEKKEN

Hoofdsoorten formele schoenen

Denk bij het kiezen van schoenen aan de jurkcode van de bruiloftsevenementen, precies hoe formeel het evenement is, evenals uw eigen stijlvoorkeuren. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat uw schoenen niet alleen uw kleding in totaal een extra vertrouwen van vertrouwen bieden tijdens het evenement.

1. Patentleer Oxfords

Patentleer Oxfords zijn een bepaald type schoen met een lage hiel en gesloten veter. Gesloten veter geeft in wezen aan dat de flappen van het leer die bestaan ​​uit de veter oogjes onder de vamp worden genaaid in plaats van erop. Dit is vergelijkbaar met wat je zou zien in een Derby -schoen.

Verder lezen: Stijl gedefinieerd: de Oxford -jurkschoen

Vanwege de methode die ze zijn gemaakt, zien Oxford -jurkschoenen er bijna uit alsof ze zijn gebouwd uit een enkel stuk leer. Dit biedt hen een slanke, verfijnde esthetiek, waardoor ze het beste voor elk type formele gelegenheid zijn.

De patentleer Oxford is de meest formele stijl van jurkschoen voor mannen. Dus je moet ze dragen met een traditionele twee- of driedelige smoking of naar Black-Tie-evenementen.

Als je een nog veel meer geavanceerde stijl wilt kiezen, denk erover om een ​​Wholecut -schoen te krijgen. Hoewel Oxfords het uiterlijk hebben uit een enkel stuk leer te worden gesneden, is de Wholecut dat echt. Dit resulteert in een extreem schone, verfijnde look die zowel geavanceerd als extreem stijlvol is.

2. Gewone leer Oxfords

Gewoon lederen Oxfords zijn een meer prominente stijl van formele schoen, maar ze zijn iets minder geavanceerd dan de vorige optie. Dit is meestal omdat deze schoenen niet zo glanzend zijn. Dat gezegd hebbende, je kunt nog steeds wholecuts krijgen voor een extra laag verfijning en formaliteit.

Selecteer voor veel meer formele bruiloften gewone lederen Oxford -jurkschoenen zonder een dop teen of enig type type broging (perforaties in het leer). Deze functies nemen een beetje weg van de verfijning van de schoenen, maar ze kunnen er nog steeds uitstekend uitzien in veel formele instellingen. Voorkom het gebruik van deze stijl van schoenen bij zwarte tie, zwarte stropdas optionele of semi-formele gebeurtenissen.

3. Operagepalen

Operabepalen zijn een ouderwetse stijl van formele schoen. Ze verschillen van slouches omdat ze een diepere uitsparing hebben, wat aangeeft dat ze veel meer van de sok blootleggen.

De traditionele operapomp is snel herkenbaar voor zijn boog. Er zijn echter veel meer eigentijdse versies die een enkele strook materiaal functioneren die het gevoel van de boog oproept zonder er helemaal uit te gaan.

Deze schoenen zijn nogal verfijnd en tijdloos, waardoor ze geschikt zijn voor Black-Tie-evenementen.

4. Belgische schoenen

Oorspronkelijk gemaakt door een kleine winkel in New York City, zijn Belgische schoenen vandaag nogal prominent aanwezig geworden. Deze stijl van formeel schoenen is speciaal omdat het een eigenzinnige esthetiek heeft met een kleine, beroemde boog.

Patentleer Belgische schoenen zijn een uitstekende afwisseling voor andere loafers, vooral als u van plan bent een volledige smoking te dragen. Omdat van precies hoe uniek ze zijn, zijn deze schoenen een natuurlijke optie voor semi-formele, gemengde drankkleding, zwarte stropdas optioneel en innovatieve zwarte tie-jurkcodes. Selecteer echter in elk van deze scenario’s echter gewoon leer of suede, omdat deze minder formeel zijn dan lakleer.

5. Velvet slippers

De fluwelen slipper is misschien wel de minst formele type jurkschoen die er is, daarom suggereren sommige mensen alleen thuis. In het hedendaagse tijdperk kunnen deze schoenen echter een sprenkel van kleur toevoegen en leuk aan semi-formele evenementen.

Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en hebben gewoonlijk een soort borduurwerk, dat kan worden gebruikt voor een monogram of om te pronken met zowel je interesses als persoonlijkheid. Gezien het feit dat ze nogal informeel zijn, zien ze er het beste uit als ze gewend zijn aan gemengde drankenkleding, zwarte stropdas optioneel of innovatief BLAck-tie bruiloften. Voorkom ze gebruiken met een volledig bruiloftsevenement smoking.

Sokken en veters

Wanneer het betrekking heeft op sokken, kun je niet fout gaan met zwarte zijde over de kuitsokken. Deze stijl is extreem traditioneel, heeft een doorschijnende uitstraling, evenals goed geparen met formeel schoenen voor een verfijnde esthetiek. Als je deze niet hebt, maak je geen zorgen – veel dunne sokken zullen het net zo goed doen.

Draag echter nooit witte sokken of sportsokken met jurkschoenen. Sportsokken in specifiek zijn meestal bulkier dan jurksokken. Als gevolg hiervan botsen ze meestal op of veel rond je broekpoten en schoenen, waardoor je ensemble een slordige uitstraling krijgt.

Wat de veters betreft, ze moeten zwart zijn. De meest traditionele en formele veters zijn satijn, maar gewaxte katoenen veters zijn eveneens acceptabel. Als u kiest voor gewaxt katoen, selecteert u ronde veters omdat ze er veel formeler uitzien.

Dingen om te vermijden

Afgezien van wat al is genoemd, zijn hier de grootste dingen om te voorkomen wanneer het betrekking heeft op formeel schoenen:

Square-toed schoenen, boxy schoenen of schoenen met een rubberen of plastic zool. Deze zien er betaalbaar uit en komen niet overeen met de Pools en de verfijning van formele kleding.

Laarzen. Zelfs als ze aan jurklaarzen worden gedacht, komen ze niet overeen met de formaliteit van een smoking of een soort kleding met een dinerjasje. Dit type schoenen zal op de slechtste manier uitsteken.

Bottom line

Of uw voorkeur nu octrooi -lederen Oxford -jurkschoenen of operapompen is, selecteer ze op basis van de jurkcode en of niveau van formaliteit die nodig is voor de gelegenheid. Samen met dit is het een geweldig concept om te investeren in een paar verschillende stijlen die je veel meer kunt dragen dan wanneer, evenals een paar met verschillende outfits. Op die manier ben je ergens op voorbereid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *