Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing 12 keer freelance T-shirts ontwerpers hebben het genageld voor enorme merken

12 keer freelance T-shirts ontwerpers hebben het genageld voor enorme merken

Freelance T-shirts ontwerpers voor bekende merken
Freelancen is moeilijk, ongeacht wat het lijkt, typ de buitenkant. Het begin is beangstigend, omdat je niet begrijpt of je het kunt doorhalen, om als je eigen baas te fungeren. Je moet voldoende eisen om jezelf realistisch te moeilijkheden en niet veel meer te moeilijk maken dan je kunt kauwen. Dat is omdat je het gevaar bent om ontmoedigd te raken en te verstrekken. Freelancing gaat over het accepteren van falen als verplicht op weg naar succes.
En wanneer je blijft verschijnen, blijf je streven naar veel beter en volledig inzetten, de resultaten zijn binnen. Je doet waar je van houdt, zowel op een competitief niveau als de enorme kans. Het gevoel van prestatie is ongeëvenaard. Dat is tenminste wat ik geloof dat de volgende freelance tee shirts-ontwerpers zich voelden toen ze hun enorme optredens scoorden met bekende merken, zoals Nike, Adidas, Harley Davidson en meer.
Ik weet zeker dat ik uitstekend materiaal mis. Ik heb echter gekozen voor deze naleving van banen, omdat ze mijn favoriete merken samenbrengen, een paar van de artiesten waar ik aan voldoen, evenals de beeldstijlen die volgens mij het allerbeste zijn voor de tee shirts -industrie. Ik hoop dat je ze ook leuk vindt. Zelfs als je niet de belangrijkste fans van een van die drie dingen bent, kunnen we nog steeds het succes van een freelancer vieren dat de methode nog veel meer doormaakt, evenals veel meer mensen die het vertrouwen hebben om te doen waar ze van houden.
Michal Bialogrzywy voor Nike

Rubens Scarelli voor Nike

Machtig kort voor Adidas

Marcelo Schultz voor Harley Davidson

Nieuwe fren voor Nike

Los Caballos ™ voor Lacoste

Mauro Gatti voor bestelwagens

João Neves voor DC Shoes Europe

Nooit gemaakt voor gehoorzamen

Gabriele Brombin voor de noordwand

Permadi aditya voor atari baby

Alexis Marcou voor Nike

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *