Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Mood-lifting Spring & SummerTime Style Staples van Ann Taylor

Mood-lifting Spring & SummerTime Style Staples van Ann Taylor

De Sundress is een essentieel weer dat iedereen didert. Er is niets gemakkelijker om te gooien waarop ik het erg op prijs heb, gezien het feit dat mijn tijd wordt bezet door een fulltime taak en full-time baby. Ann Taylor is ongetwijfeld het Sundress-game gewonnen met deze gordelde MIDI-shirts in twee traditionele kleuren, maar ik selecteerde zwart omdat ik … Helaas ben wie ik ben. Het is een tijdloos silhouet in een warmwatermateriaal dat je tonnen slijtage krijgt vanwege de waarheid dat het zo goed is voor een breed scala aan activiteiten. (U weet, wanneer activiteiten weer goed zijn.) De jurk levert een fantastisch canvas voor accessoires, evenals Ann Taylor heeft die bedekt met schoppen (of echt, in Gingham) ook.
Ik kan niet over het schetsen op deze riem komen. De gesp is bamboe, evenals het geweven patroon brengt me onmiddellijk naar stoelen op een zonnige patio, Aperol Spritz in de hand. Straw-structuur is iets dat zo goed kan gaan, evenals snel, maar Ann Taylor is net zo goed gemaakt en gebouwd accessoires houden dingen gepolijst. Voorbeeld: deze strohoofdband met knoopdetail. Ik ga dit ding slechts ongeveer 10.000 keer deze zomer, of ik het huis verlaat of niet.

Ann Taylorbelted MIDI-shirts

Ann Taylorbamboo Gesp Geweven Midsection Belt

Op mijn voeten, een paar sanda’s sandalen (ook als dit paar) die op de een of andere manier net zo leuk zijn, evenals chique, evenals de kleine zwarte pom poms zijn er duidelijk om je toe te juichen wanneer je naar je tenen kijkt. Op de voorkant van de zak, het is mogelijk dat ik de schattigste wachttijd van de zomer heb ontdekt met behulp van Gingham-print, evenals boogdetail. Mijn tas aanpassen (want waarom niet) zijn een paar gingham-vermindering van oorbellen met een pareletail dat een welkomstaspect is, ongeacht waar je naartoe gaat of wat er op de agenda zit.

Met temperaturen stijgend en de zon schijnt langer elke dag, ook rijk en ik heb een beslissing genomen om plezier te nemen in een bit-datumnacht op de achterste terras gisteravond, evenals een kerel die het geweldig voelde om iets te dragen dat niet was zweten of trainingsuitrusting. De kracht van gekleed, jullie allemaal. Het is echt iets. Dus of nu het gaat om locaties in onze nabije toekomst of niet, gooi deze blik op, zorg voor een gemengd drankje en ga de achterdeur uit. De lente is wat we ervan maken!

Ann Taylorstraw hoofdband

Ann Tayllloringham Pearlized Dimase Earrings

Ann Tayllorgingham Bow Clutch

Dankzij Ann Taylor evenals winkelstijl voor partnering op dit bericht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *