Party Tips!

Jeannette Marie stuurde me een link naar een patroonveiling op eBay (van verkoper Farfalla Design Studio Check hen, ze hebben goede dingen!) Dat omvatte dit juweeltje:

Dit was een clipping die de verkoper in het patroon vond! Ik denk niet dat ik een van deze suggesties in mijn volgende feest ga gebruiken. Hoewel ik dit kan passeren om mensen bang te maken. “Stel je maar 10 of 12 jonge jongens allemaal yodeling tegelijkertijd”? Nee, dank u.

Ik kan me voorstellen dat dit soort dingen zijn geschreven door meestal-dronken, volledig hardgekookt, vaak gescheiden nieuwsPapers die WWII door slechte enkels werden gehouden, en werd op typematers gehamerd met vastzittende “J” -toetsen …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Ik kan niet geloven dat ik deze heb gemist. July 5, 2007
Mogelijk een nieuwe ObsessionNovember 30, 2007
Surgeon General’s waarschuwingjune 27, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *