Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Geciteerd Tee-Everyday Tee Shirts Site With Typographic Styles

Geciteerd Tee-Everyday Tee Shirts Site With Typographic Styles

Michael, van Wearviral, stuurde ons een e-mail om ons te laten begrijpen dat hij net een gloednieuwe shirt-per-dag website heeft geïntroduceerd, genaamd TEE. Het heeft typografie T -shirts met grappige of inspirerende citaten. Ik begrijp wat je misschien gelooft – nog een dagelijkse tee shirts -site. Spring echter niet tot conclusies, omdat Michael zich buitengewoon bewust is van de teefury- of ript-stijl en in plaats daarvan zal hij alleen typografische stijlen functioneren en de popcultuur T-shirts voorkomen.
CitedTee biedt elke dag een nieuwe stijl aan en zal de allereerste 24 uur $ 11 kosten, maar liefst $ 21 daarna. We zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit, evenals veel betere stijlen elke dag, dus we zullen proberen Michael zo zorgvuldig mogelijk te naleven en de allerbeste van hen suggereren, omdat t -shirtfabriek een typografische freak is en dit is iets dat we hebben gewonnen mis niet.
Er zijn al 9 stijlen op de site en dit is degene die vandaag te zien is:
Muziek is mijn religie en dit zijn de eerder aanbevolen ontwerpen:
Op tijd-achtinner vrede alleen mijn typeyou look grappigi zal diep in de natuur kwaleren die mijn motiveszp8497586rq zal

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *