Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Mode naaien op een budget … en de oploopjurk!

Mode naaien op een budget … en de oploopjurk!

Ik viel een tijdje terug door een paar van mijn oude naaiende boeken, op zoek naar iets (ik kan me niet eens herinneren wat) en werd door deze afbeelding gearresteerd, wat natuurlijk de beroemde wandeling op loopafstand is:

Als je het bijschrift niet kunt lezen, is het:

Zelfs een beginner kan een jurk als deze succesvol maken, van twee oude jurken. Dit patroon is slim, aanpasbaar en gemakkelijk te maken omdat het maar een paar stukjes heeft.

Het boek was mode naaien op een budget, en ik moet zeggen dat het een van de nuttige van de oude titels die ik heb verzameld. Ik denk dat het een “leren door” benadering duurt, wat de leerstijl is die ik altijd heb begunstigd. (Je maakt meer fouten, maar je leert meer van hen!)

De online kopieën die ik heb gekoppeld aan hierboven, op Amazon, zijn vrij prijzig, maar mijn exemplaar is gemarkeerd met “$ 1-” op het flyleaf en ik weet zeker dat ik dit vele tijd heb gezien in kringelige winkels en gebruikte boekomzet. Houd in de gaten op die plaatsen, als je het wilt.

Ik heb nog steeds niet de oploopjurk gemaakt, ikzelf. Ik blijf de beoordelingen van andere mensen blijven lezen en kan niet beslissen of ik het moet proberen, en, zo ja, in welke stof … en, natuurlijk, waar de zakken te plaatsen!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De jurk per dag gids om te leren naaien: deel onefebruari 5, 2008
Moths in het Pocketbook [Let op: Long Entry] 2 juli 2007
Hoe een naaimachine te kiezen, januarium 3, 2008with 79 opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *