Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Uw baan, uw carrière of u: wanneer u uw carrière

Uw baan, uw carrière of u: wanneer u uw carrière

moet stoppen. Wanneer moet u uw carrière stoppen? Hoe begrijp je precies wanneer je de verkeerde hebt geselecteerd? Hoe lang moet je jezelf precies bieden voordat je stopt – evenals hoeveel taken je precies in die carrière moet proberen? Bezoeker F heeft hier zo’n fantastische bezorgdheid over:
Vraag voor jou: hoe begrijp je precies of je je specifieke taak niet leuk vindt of je hele carrière niet leuk vindt? Ik ben een eerstejaars partner in (de grootste van) enorme wet, en ik begrijp dat het moeilijk zou zijn – ik begreep dat ik 200 uur per maand zou gaan kosten! – Ik geloof echter dat mijn setting bijzonder moeilijk kan zijn, omdat mensen waar ik voor werk.
Hoe begrijp ik het verschil tussen een moeilijke sfeer (en misschien moet ik van baan wisselen) of een vreselijke carrièreoptie (en misschien van carrière zou moeten veranderen)? Op welk moment gooi je in de handdoek en zeg je: “het zijn zij niet, ik ben het”?

Ik kan niet wachten om te horen wat bezoekers hier staat, omdat ik geloof dat dit iets is dat een groot deel van mensen-vooral biglaw-advocaten op instapniveau-worstelt.

We hebben het eerder gehad over het veranderen van carrières (zowel de voordelen als de nadelen van verschillende carrières, naast mijn eigen ervaring in loopbaanveranderingen. Hoewel ik mijn in vorm nog moest vinden in de wetgeving voordat ik besloot om me op deze blog te concentreren, Veel van onze bezoekers zijn gelukkige advocaten, en idealiter hebben ze een fantastisch advies voor bezoeker F.
Maar voor wat het waard is, hier is mijn mening:
Reader F is minder dan een jaar later. Ze heeft net drie jaar van haar leven besteed aan het behalen van deze graad – en tenzij ze fantastisch geluk had om een heleboel beurzen te krijgen, is er zeker veel geld uitgegeven.
Gezien de investering van geld en tijd, zou ik willen voorstellen dat ze het aan zichzelf verschuldigd is om minstens zoveel jaren een advocaat te zijn. Ik houd er jaren mee in gedachten dat een bezoeker haar “tweejarige regel” heeft gedeeld voor nieuwe banen:
Mijn theorie over taaktevredenheid is dat iedereen elk type taak gedurende 2 jaar kan uitvoeren. De allereerste 6 maanden ontdek je nog steeds de taak en het bevredigen van iedereen. De komende 6 maanden krijgt je het onder de knie, zodat je echt begint in een comfortzone en ervan te genieten. De derde 6 maanden is wanneer je je begint te realiseren, hey dit taaktype zuigt. Dan kun je in de afgelopen 6 maanden aan de boeg worden, omdat je al bent begonnen met plannen en acties onderneemt om naar je volgende baan te gaan.
Na 2 jaar, tenzij je eerlijk kunt stellen dat je volledig verloofd bent en van je werk houdt, dan begin je veel beter een beweging te maken voordat je volledig wegstuurt zonder een exitplan.

(Madderend, ik kan het nu niet op de site ontdekken, alleen in mijn persoonlijke onenote.) Hoe dan ook: ik had het nog niet eerder gehoord, maar ik ben het ermee eens, en ik geloof dat twee jaar lang is voldoende om het uiterlijk van taakhoppen te voorkomen.
Dus ik zou zeggen, bezoeker F, macht met in je Biglaw -baan.
Probeer absoluut te werken met andere mensen (omdat dat lijkt alsof het een primair element is van uw huidige onvrede), en mogelijk andere paden in uw werk proberen, zoals zowel rechtszaken als bedrijven. U kunt met HR praten over het krijgen van meer veelzijdige uren of takenuitwisseling. Je kunt zelfs proberen aan wijzigingskantoren binnen je Biglaw -taak, en naar een andere stad te verhuizen waar de sfeer anders is. Nadat je er ongeveer 1,5 jaar bent geweest, ga je op zoek naar een nieuwe baan.
(Tenzij u in welk geval wilt griffier, begint nu!)

{gerelateerd: zijn er een soort gelukkige advocaten?}
Op dat moment zou ik willen voorstellen om te koppelen met FC Utrecht Thuisshirt een geweldige recruiter (of een carrièrecoach) en te bekijken wat een geweldige volgende stap in de Ajax Thuisshirt wet zou kunnen zijn: nog een Biglaw -baan, misschien in een andere stad? Een kleiner wetgevingsbureau? Een non-profit baan? Overheidswerk? Een stage?
PSST: dit zijn enkele van onze voorkeursboeken als je overweegt om je carrière te veranderen:

<< >

Er zijn verschillende voordelen en nadelen voor iedereen – maar ik geloof dat je zeker nog een 2 jaar uit je volgende stap kunt halen. Nadat die twee jaar voorbij is, zou je nog meer keuzes moeten hebben in de wetgeving (zoals werken in huis), buiten de wetgeving (zoals het ontdekken van een taak waarbij een JD een voordeel is, maar niet nodig is – althans in mijn ervaring die zijn meestal meer hogere posities), of Leeds United Thuisshirt in een recht gerelateerd veld (zoals mijn buddy die een wetgevingsbibliothecaris werd).
Na vier jaar breng je misschien ook een algehele loopbaanverandering aan. Houd er rekening mee dat u op dit moment al dan niet een huishouden hebt om ook te overwegen dat de neiging heeft om dingen aan te passen – u heeft mogelijk flexibiliteit, een specifiek inkomen, een andere stad, wat dan ook nodig.
De enige waarschuwing, zou ik zeggen, zou zijn als bezoeker F wasnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *