Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Virgin Teez Modification the World One Tee Shirts Every Time

Virgin Teez Modification the World One Tee Shirts Every Time

Het Virgin Teez -team nam contact met ons op en vroeg ons om hun T -shirts te functioneren als onderdeel van een extreem uitstekende beweging om de wereld te wijzigen, één T -shirts tegelijk. De triggers en verhalen die ze ondersteunen, zijn onder meer milieu, gezondheid, mensenrechten en veel andere goede doelen die bieden met het leveren van veel betere energie, water, onderwijs en stoppen met honger, analfabetisme en kindermisbruik. Sinds het gebrek aan financiering en bewustzijn, produceerde Virgin Teez deze motie om al deze triggers te ondersteunen door hen 43% bij te dragen van de winst van elk T-shirt.
Ik geloof dat het ongelooflijk is dat ze proberen een verschil te maken in zowel de wereld die beschikbaar is voor de minder bedeelden, als in de T -shirts -activiteiten, die slechts licht aan dergelijke problemen raakt.
Hier zijn de T -shirts die u in Koop kunt kopen om jongeren te helpen die lijden aan thalassemie, of u kunt kunst promoten in Pakistan of zelfs levert voor oudere mensen in nood. Dit is absoluut de moeite waard op internet roulette tijd, aangezien het merk wereldwijd handelt. raak betrokken!
Help oudere mensen in behoefte aan geluk aan jongeren die vechten tegen thalassemiagive een kind een maand opleidingen geluk voor jongeren die vechten tegen thalassemiathis T -shirt helpt de kunst in Pakistan te bevorderen.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *