Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Arteestic – Funny Tee Shirts Styles van echte artiesten

Arteestic – Funny Tee Shirts Styles van echte artiesten

Arteestic.com werd geboren uit dergelijke voor innovatieve stijlen, evenals een geweldige grootstedelijke mode. De oprichter, Stefan, wilde een hub produceren voor echte kunstenaars die straatmode produceren met hun kunst. Stefan is een webdesigner gevestigd in Londen met jarenlange ervaring in digitale banen en creëerde voor internet, maar hij had nog nooit kleding gemaakt tot Arteestic. De moeilijkheid was om zijn innovatieve concepten op de kledingmarkt te brengen en coole, verschillende tee -stijlen te produceren met een verklaring. Objectief volbracht – Arteestic geïntroduceerd met meer dan 30 T -shirtsstijlen in veel meer dan 10 kleuren, gemaakt door verschillende illustratoren van over de hele wereld.
Elk van de arteestische stijlen heeft zijn eigen boodschap en vertelt een verhaal.
“Wat heeft het voor zin om iets te dragen dat geen indruk maakt, alleen ten behoeve van niet naakt zijn? Het leven is ook kort voor domme T-shirts! ” gelooft Stefan.
Je kunt allerlei gekke ideeën ontdekken: hoge rat, dronken stinkdieren, koningin zombie, uil drinken thee, muis met een mens, handen die een brein ontwikkelen, enz. De site is nog een ding dat ik echt leuk vind – de witte achtergrond stelt me ​​in staat Om van de ontwerpen te genieten, kan ik winkelen voor mijn T -shirts op kleur en over kleur gesproken, ik zal het opnieuw vermelden – ik waardeer lijnen die heldere, sinaasappel, groen, geel en paars toevoegen. Ik begrijp dat Gray goed werkt met de meerderheid van de stijlen, maar veel klanten zullen ook enorm graag een bredere verscheidenheid aan opties hebben. Elke T -shirts heeft informatie over de stof, levering, zorgrichting en maatgrafiek – wat u ook eenvoudig maakt om precies te begrijpen wat u koopt. Wat de ontwerpen betreft, ik hou van de Don Gorlleone en de haar zombajestie.
Het logo van het merk is ook een uitstekend kunstwerk, dat resoneert met het concept van creatieve T-shirts. Kun je het potlood en het T-shirt opruimen?
Ze geven wekelijks een nieuwe stijl uit en je kunt altijd een betaalbare getal in hun verkoopgedeelte ontdekken. Het allerbeste deel-elke persoon kan de stijl van zijn T-shirt indienen en het aanbieden in de markt van Arteestic, een deel van elk aangeboden item krijgen.
Arteestic – Grappige T -shirts -stijlen van echte kunstenaars
Muis revolutiongalaxy vibesceltic treeher zombaJestytea viering owldon gorlleonepopeye het gamblerfacebook en twitter

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *