Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing De Heidi, nu met veel meer vis

De Heidi, nu met veel meer vis

, gezien het feit dat ik meerdere iteraties van de Heidi-jurk van Burdastyle begon te maken, heb ik er veel e-mail over geworden. Sommige mensen willen aanbevelingen over de voering, anderen willen in vormgeluiden begrijpen, evenals nog steeds anderen angstig zijn aan het afdrukken-it-out-and-taping-it-samen onderdeel (daarover bezorgd, het is gemakkelijk ). Niemand heeft me echter aan mij geschreven om te zeggen: “Erin, dat is een geweldige jurk, evenals alles, maar je bent echt eis om veel meer vis toe te voegen.”

Ik begreep echter dat wat in al je hart was, dus, zie:

Ik heb dit materiaal voor veel meer dan drie jaar gehad. Het is duidelijk dat het de tijd viel en op me wachtte om de toga te bevredigen die zijn bestemming zou zijn. evenals wat een bestemming is:

Ik hou van de gepixileerde, gevlekte uitstraling van deze stof. Een aantal mensen merkte de vis niet eens op, toen ik het gebruikte. Dus hier, heb een visclose-up:

En in de situatie vroeg je je af, ja, dit materiaal is bijna onmogelijk om aan alles te evenaren … Ik heb vier paar roze schoenen (ja, dat is een onderwerp voor nog een bericht) en geen van hen afgestemd. (En ik heb dit gemaakt voor een bruiloftsevenement – als je geen roze schoenen aan een bruiloft kunt dragen, waar kun je roze schoenen dragen?) Maar het maakt niet uit, want: vis.

Labels: Burdastyle, Erin_sewing, Fish, Heidi, Prints

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De Heidi, nu met veel meer Fishapril 5, 2010 met 36 opmerkingen
Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties
Maar kan ik bepalen? 7 januari 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *