Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing 7 redenen waarom ik heb geïnvesteerd in een Senreve Maestra

7 redenen waarom ik heb geïnvesteerd in een Senreve Maestra

1

Structuur

Terwijl ik het concept van een geweldige slouchy draagt ​​zoveel als de volgende persoon, in sommige gevallen heb je alleen maar je tas nodig om een ​​beetje backbone te hebben, weet je dat? Om eerlijk te zijn, ben ik een beetje over de dagen van het gooien van al mijn benodigdheden in een slordige jalopy-draagtas en bidden dat mijn laptop evenals andere persoonlijke impacts nog steeds in één stuk zijn na de hele dag in één stuk. Voor krachtige dagen wanneer u woont, reist, racen tussen vergaderingen, of jongleren van baby-parafernalia, vereiste u een tas met structuur, die uw persoonlijke bezittingen zowel organisaties als bescherming biedt. De Senreve Maestra biedt dit in schoppen.

2

Zakken

Het is eenvoudiger om georganiseerd te blijven als je tas het zware tillen voor je doet, evenals de Maestra heeft zakken Galore om je te helpen precies dat te doen. Er zijn veel interieurzakken (acht, om precies te zijn, inclusief een gevoerde laptophuls) plus een buitenzak voor eenvoudige toegang tot de benodigdheden zoals uw telefoon, instapkaart, paspoort, enz. In feite zijn de zakken zo overvloedig Nou, net zo goed ontworpen dat, omdat het hebben van een baby, de Senreve Maestra echt eveneens in mijn favoriete “luiertas” is. Dat brengt me naar mijn volgende punt …

3

Veelzijdigheid

Er is niets dat een Maestra niet kan doen. Zoals, als je haar goedkeurt, ben ik er vrij zeker van dat ze je ontbijt zou maken. Deze tas kan opereren als een zeer gepolijste werkzak, een praktische draagbare tas, evenals zelfs een volledig functionele luiertas om hardop te huilen. Het is een ware masterclass in multitasking. In plaats van verschillende tassen voor verschillende doeleinden te kopen, kunt u gewoon één Maestra kopen, evenals een telefoontje, een extreem trendy dag. Mijn condoleances naar de blijvende tassen in je garderobe die misschien nooit het licht van de dag weer zien.

4

Duurzaam leer

Oh, toch, de kwaliteit. Dit is geen zak die je een seizoen neemt, maar ook doneren. Senreve biedt de tas in een aantal kleuren evenals lederen typen, maar ongeacht uw optie (Mimosa, kiezelstenen, dolce, draak, enz.), Alle leeren die worden gebruikt in de ontwikkeling van deze tas zijn van de grootste kwaliteit, gecoat , evenals ongelooflijk stevig. Je zult nooit te bieden hebben met spijtige stretching of een tas die niet kan opstaan ​​… je weet het, wordt gebruikt zonder ogenblikkelijk op zoek te kijken. Deze tas kan permanent worden gebruikt terwijl hij zijn spectaculaire vorm behoudt, evenals luxe look.

5

Vier methoden om het te dragen

Deze tas zou de investering waard zijn als je het maar één manier kunt dragen, maar de Maestra kan op vier manieren worden gebruikt. Vijf eigenlijk, als je telt, “Rich, houd dit.” Het kan worden gebruikt als een traditionele satchel, een draagtas, een dwarslichaam, of als rugzak, mijn persoonlijke voorkeurskeuze voor wanneer ik zowel mijn handen volledig vrij is om de neiging tot de behoeften van HRH Colette en grillen.6

Voeten

Ik weet het, deze is een wildcard, toch? Ik geloofde nooit dat ik zo veel over tasvoeten schat, hoe we hier echter zijn. De Senreve Maestra heeft metalen voeten die helpen bij beide bescherming van de basis, evenals eveneens de tas rechtop houden. Voeten lijken een klein ding (lol, letterlijk), hoe vaak je hebt, hoe vele keren je hebt geworsteld met precies hoe je je draagtas hebt neergelegd zonder dat het erover valt en wat er ook uitmaakt? Wanneer uw tas echt belangrijke producten zoals uw laptop, tablet, etc. omvat, houden de voeten die dingen op locatie en beschermd. Het is indicatief voor precies hoeveel gelooft in de stijl van de tas in totaal – geen detail werd niet geadresseerd.

7

SCHOONHEID!

Oh, het is eveneens verbluffend. Deze tas is prachtig. Heel mooi. In sommige gevallen kijk ik er gewoon in als een kampvuur. Niet alleen is de Maestra volledig gepolijst, maar ook klassiek, maar het is eveneens een prachtig stukje Sartorial Excellence. Alle redenen die ik in een Senreve Maestra heb geïnvesteerd, zou niet werken als ik niet zo aan de methode zoals deze tas kijkt. Rust verzekerd, of je nu in een directiekamer bent, een speeltuin of een jetbrug, je ziet het onderdeel uit.

In de som ben ik eindeloos dankbaar dat ik heb geïnvesteerd in een Senreve Maestra en de bovenstaande redenen laat het zien. Als u het kwaliteitsniveau, zorg, evenals flexibiliteit, een beleggingsstuk zoals dit kunt hebben, kunt u ook slimmere investeringen vooruitgaan.

Dank aan Senreve voor partnering op dit bericht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *