Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing De geestelijke gezondheidszorg en wellnessweek, Fashion Flashbacks, & A Poll Do-over

De geestelijke gezondheidszorg en wellnessweek, Fashion Flashbacks, & A Poll Do-over

Ik ben terug met een MISHMASH van onderwerpen: de video van de hertogin voor de geestelijke gezondheids- en wellnessweek van kinderen, evenals een “Do-over” op onze vachtpoller.

De week wordt georganiseerd door Place2be; Kate is de patron van de organisatie. De stijl van dit jaar onthult jezelf, “Manieren vinden om gevoelens, gedachten of ideeën te delen, met creativiteit.”

Meer over de geschiedenis van de week vanaf de site: “Place2be lanceerde de allereerste kinderdagverblijf in 2015 de allereerste kinderdagverblijf in 2015 om een ​​schijnwerper te stralen over de waarde van zowel kinderen als de geestelijke gezondheid van jongeren. Nu in het zevende jaar, hopen we veel meer mensen te motiveren dan ooit om te worden opgenomen en het woord verspreiden. ”

Kensington Palace meldt dat de video is neergeschoten toen de hertogin was voor een run in het landgoed van het gezin, Anmer Hall. Hier is de volledige video; Het loopt iets minder dan een minuut.

Place2be is de geestelijke gezondheids- en wellness-liefdadigheid van kinderen die counseling en geestelijke gezondheids- en wellness-ondersteuning bieden, evenals training in Britse scholen. De liefdadigheidsverslagen die het heeft gewerkt met 700 scholen in Engeland, Schotland, evenals Wales vorig jaar, met 380.691 kinderen en jonge mensen.

Velen zullen de jas van de Duchess erkennen, haar Barbour Longshore gewatteerde gewatteerde gewatteerde jas (£ 160, niet langer beschikbaar) zeer eerst opgemerkt wanneer gedragen tijdens een 2019 in Noord-Ierland.

Ik heb de precieze hoed niet kunnen vinden die de hertogin in de video draagt, maar mijn goede vriend Micki ontdekte een extreem close-versie van Athleta die bij Gap wordt verkocht, maar wordt niet langer aangeboden in Navy.

Update 5 februari: Met dank aan Bethan Holt op de Telegraph voor de tip, het lijkt erop dat de hertogin het koord draagt ​​gebreide faux pom pom pom hoed ($ 47.77) door Popski Londen. Het is zowel een mix van wol en acrylachtig, evenals de POM-POM is afneembaar.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu voor onze twee fashion-flashbacks. We beginnen met een lichte milieuvriendelijke Eponine London-jurk gedragen twee jaar terug vrijdag voor instellingsbezoeken.

De focus van de bezoeken was de geestelijke gezondheids- en wellnessweek 2019 van kinderen.

De hertogin bezocht Lavender belangrijkste instelling, evenals Alperton wijkschool.

De hertogin bracht tijd door met kunststudenten.

Een ander opzicht.

Kate’s Eponine London-toga werd gemaakt van wol Bouclé, evenals voorzien van lange mouwen, uitsparingzakken met knop Details, Topstifting aan de halslijn, evenals het lijfje, evenals een verborgen rugritssluiting.

Ze is gecombineerd met de Marissa-laarzen van LK Bennett, een veterstijl met vier ogen, een amandelvormige teen, evenals een 3,5 “-blokhak.

Ze droeg haar Trusty Bayswater Clutch door Mulberry.

En droeg haar Kiki McDonough Lauren Oorbellen (£ 1916).

Onze tweede flashback is een Alexander McQueen-stijl gedragen drie jaar terug deze afgelopen maandag voor een zwart-tie-diner in Oslo tijdens de Tour van Zweden / Noorwegen.

Hieronder, de hertogin en andere Royals als ze doorgaan naar het avondeten. Koning Harald begeleidde Kate terwijl Prins William met koningin Sonja was.

De hertogin zat naast koning Harald.

Een ander uitzicht tijdens een toast.

De Blush Pink Town door Alexander McQueen zag eruit alsof het is gemaakt van lichtgewicht zijde. Het had een ronde halslijn, mouwloos lijfje, evenals een pure overlay die transformeert in een kaap die de zijkanten en achterkant van de jurk bedekt, waardoor een extreem zacht, floaty gevoel wordt gemaakt.

De toga werd verfraaid met handgenaaide steentjes in een bloemenmotief. Ik geloof dat er eveneens faux-peargelen was, samen met een paar parelmoerversiering.

Mijn goede vriend Kelly Lynch wees op de overeenkomsten tussen Kate’s jurk evenals een McQueen-stijl die op het moment op mijn Theresa wordt aangeboden.

Kate droeg een Jimmy Choo Suede-koppeling versierd met Pavé-steentjes op het frame; Het is de Celeste-stijl van het merk.

Het haar van de hertogin was op, evenals ze droeg HM’s Diamond Frame Oorbellen.

Een betere uitstraling.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu tot de hertaken van de peiling voor uw gewenste nieuwe jas die in 2020 door de hertogin wordt gedragen. Betekend voor mij, in januari, het bedrijf dat de aanvraag van de POLL-software biedt, heeft een nieuwe structuur geïmplementeerd die terugbetaling voor het systeem vereiste; Aangezien ik hiervan niet bewust was, zijn stemmen gestopt na slechts 167 stemmen. Nu dingen weer een back-up zijn als hardlopen, wilde ik dat iedereen de mogelijkheid heeft om weer te stemmen op hun favoriete jas, met excuses voor de gedoe-factor. (Voor de herhaling van vandaag heb ik het materiaal in de originele post enorm afgekort.)

De jas van Roksanda ‘Denton’ werd begin januari gedragen toen de hertog evenals hertogschepen bij de kerk bijwoonde bij Sandringham. Het gebeurt in een opvallend materiaal dat midnight-blue en oranje tinten in een midgewicht wolmengsel mengt. De Denton heeft ook een trechter nekS Double-breasted-stijl met onderscheidende staafvormige hardware-sluitingen in een koperkleur. Het heeft eveneens licht gevoerde schouders, vakken aan de voorzijde, evenals een achterste ventilatie. Het materiaal is een wolmix die wordt beschreven als een “midweight” -mix van 65% wol, 30% ander, 10% polyamide.

Half januari debuteerde de hertogin een nieuwe jas door Alexander McQueen, gedragen voor een dag van opdrachten in Bradford. Het gestructureerde kledingstuk bevatte een hoge kraag, het lijfje met verschillende darts, evenals flapzakken, blootgestelde naden met bovenstigste detail, tailleband, verborgen plak, diagonale bessomzakken bij de heup, evenals prinsesnaden op de achterkant van het lijfje.

Bij het uitrusten van haar 5 enorme vragen op de late januari, was de hertogin in een stijl van Massimo Dutti, een label verschijnt veel vaker in haar garderobe. De beperkte editie Cashmere Wol Camel Coat Toont Double-Breasted Styling met frontklepzakken, hoogte-revers, evenals een diepe ventilatieopening voor eenvoud van beweging.

Bij nog eens 5 enorme vragen Evenement op Stockwell Gardens Nursery & Preschool in Londen, droeg Kate een nieuw ontwerp, een benzineblauwe jas die net onder de knie sloeg met inkepingsvertegenwoordels en klepzakken. Het blijft een UFO.

Voor februari-engagementen in Zuid-Wales met Prins William, sportte de hertogin een nieuwe stijl van Hobbs. Kate droeg een militair geïnspireerd jas, de ‘Bianca’, een mix van 78% wol / 22% polyamide in een maxi-length-stijl. De gestructureerde stijl presenteerde een silhouet met dubbele breasted met kenmerkende gepolijst knoppen, extra grote patchzakken, evenals met epauletten.

Toen de Duke evenals hertogin zijn driedaagse aan Ierland in begin maart begon, droeg Kate Catherine Walker. Het op maat gemaakte stuk met een fit met dubbele breasted, evenals flare silhouet. Het gaf eveneens een brede kraag, een kleine flare bij de mouwmanchet, evenals een achterste ventilatie.

Het was oktober voordat we de hertogin in een meer nieuwe vacht zagen; Deze was nog een Massimo Dutti-stijl. De handgemaakte gecontroleerde wollen jas is gemaakt van een 89% wol / 11% nylon mengsel in een kleine gingham-print. Het had een rechte snit, inkepingsvertegenwoordigers, voorste knoppen, evenals grote patchzakken.

Kate debuteerde een rijke rode Alexander McQueen-stijl voor de lancering van de gemeenschap van de Hold Still Photo Job medio oktober. Ontwerpelementen van de stijl met dubbele breasted omvatten de hoogte-revers, voorflapzakken, contrasterende zwarte knoppen in de manchet, evenals sluiting aan de voorkant.

Onze laatste nieuwe look is gedragen voor de herinneringszondag. De hertogin koos een militair geïnspireerd door Catherine Walker voor de jaarlijkse dienst. Het gemaakte stuk had een hoge mandarijnkraag, hoekige gevlochten verfraaiing in de taille, epauletten, uitlopende mouwen in de pols, evenals zilveren knoppen.

Nu is het tijd om je stem te werpen!

Geprefereerde nieuwe laag van 2020 (polls gesloten)

Multicolor Roksanda ‘Denton’ – Kerk bij Sandringham 33.98% (653 stemmen)

Black Catherine Walker – Remembrance Sunday 13.22% (254 stemmen)

Blue Ufo Coat – Stockwell Gardens Preschool 12.8% (246 stemmen)

Gecontroleerde Massimo Dutti Coat – University of Derby 10.2% (196 stemmen)

Eco-vriendelijke Catherine Walker – Dublin, Ierland Aankomst 8.64% (166 stemmen)

Rode Alexander McQueen – Hold Lancering 7.39% (142 stemmen)

Navy Hobbs ‘Bianca’ – South Wales Way Day 5.05% (97 stemmen)

Eco-vriendelijke Alexander McQueen – Bradford Weg Day 4,53% (87 stemmen)

Camel Massimo Dutti – 5 enorme vragen Start 4.19% (81 stemmen)

Algemene stemmen: 1.922

Neem onze poll

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++

Ons laatste onderwerp is een zeer ongelukkige afscheid van iemand die veel van jullie zal herkennen.

Captain Sir Tom Moore, de verbazingwekkende WWII-professional die veel meer dan £ 33 miljoen naar NHS-liefdadigheidsinstellingen heeft gestorven, stierf gisteren op de leeftijd van 100. Hij begon zijn fondsenwervingsproging door rondlopen in zijn achtertuin te lopen.

In juli in Windsor Castle werd hij in de allereerste ambtenaar van de koningin de allereerste officiële persoonsbetrokkenheid aan het overwegen van de lockdown in maart. Hoewel andere investeringen sinds de pandemie in de wacht waren, was deze ceremonie speciaal geregeld om de locatie bij Windsor te nemen.

De professional zei: “Ik ben absoluut opgeroeste.” Hier is hij met zijn medaille op die zonnige dag.

Prins William beschreef hem als een eenmans fondsenwervende maker in een BBC-ontbijtclubinterview. In deze clip zie je Captain Tom (op dat moment) reageren op de lof.

Captain Sir Tom werd behandeld voor pneumonie, evenals geprobeerd positief voor de Coronavirus vorige week. Zijn huishouden heeft het nieuws van gisteren op Twitter gedeeld, evenals in een verklaring, Sir Tom’s dochters Hannah Ingram-Moore, en Lucy Teixeira zei:

“Het laatste jaar van het leven van onze vaders was niets kort van opmerkelijk. Hij werd verjongd, evenals ervaren dingen waar hij maar ooit van had gedroomd … terwijl hij zo veel harten was voor slechts een shorT Time, hij was een buitengewone vader, evenals grootvader, evenals hij zal voor altijd in het leven blijven in ons hart. ”

Een woordvoerder van Buckingham Palace zei: “De koningin stuurt een persoonlijke boodschap van condolentie naar het huishouden van Captain Sir Tom Moore. Hare Majesteit is erg veel genoten van bevredigende CPT. Sir Tom, evenals zijn huishouden in Windsor vorig jaar. Haar gedachten, evenals die van de koninklijke familie, zijn bij hen, herkennen de inspiratie die hij voorziet in de hele natie en anderen over de hele wereld. ” Hieronder, de twee Wereldoorlog II-veteranen bij Windsor.

Tributes groot en weinig gieten in het feit dat het nieuws brak. Hieronder, Picadilly Circus.

Bloemen die vandaag in zijn huis worden geplaatst.

Vlaggen worden op een halve mast gevlogen.

Evenals vanavond was er een speciale klap voor Captain Tom.

We hebben in een tijd gewoond in het zien van de Grote in mensen is uiteindelijk geleidelijk belangrijk, evenals kapitein Sir Tom geïllustreerd, zo extreem veel van dat goed. Hier is de BBC’s kijken naar zijn leven.

Linkage:

Leer veel meer over de geestelijke gezondheids- en wellnessweek van kinderen op deze website; Zie de Place2be Facebook-pagina hier; De Instagram-pagina van de groep is hier

11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *