Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Het is Jigsaw Culottes & A Warehouse Sweater voor Natural History Museum Bezoek

Het is Jigsaw Culottes & A Warehouse Sweater voor Natural History Museum Bezoek

De hertogin was in nieuw scheidingen voor een verloving in het Natural History Museum vandaag.

Een video van de hertogin die vanuit Victoria Murphy arriveert.

Kate is de Royal Patron van het Museum, gezien dat 2013.

Hier zie je haar verwelkomd door Sir Michael Dixon, de directeur van het museum.

De eerder onaangekondigde engagement was een bezoek aan het Angela Marmont-centrum voor Britse biodiversiteit.

Een natuurhistorisch museumverhaal over de opmerkingen van vandaag opmerkingen Het centrum “helpt bezoekers om planten, dieren en fossielen te identificeren die ze hebben gevonden en ingebracht.”

Meer van de website:

U kunt de referenties, apparatuur en bibliotheek en bibliotheek, apparatuur en bibliotheekmiddelen gebruiken om te helpen bij uw eigen identificaties en onderzoek. We kunnen u ook voorzien van toegang tot de Britse collecties van planten, dieren, fossielen, rotsen en mineralen.

We hebben fotografische en microscopische apparatuur die u kunt boeken als u de specimens in veel meer detail wilt bestuderen. Kunstenaars zijn een groep frequente bezoekers van het centrum omdat ze een reeks bezoeken kunnen boeken om hen te helpen in de diepte kunstwerken te maken.

De hertogin zag een deel van de collectie van het Britse insecten en plantensoorten van het museum.

Het Centrum ook “… leidt onderzoeks- en burgerwetenschappenprojecten die helpen om ons begrip van meer dan 80.000 soorten wildlife te transformeren dat bekend is om vandaag in het Verenigd Koninkrijk te bestaan. ”

Hieronder, de hertogin met Dr. John tweddle, hoofd van het centrum.

De release merkt ook op dat het museum “partnerschappen in het Verenigd Koninkrijk creëert om schoolkinderen, gezinnen en lokale gemeenschappen in staat te stellen om de dieren in het wild te bemachtigen in stedelijke gebieden.” Kate is vocaal over de positieve impact natuur en het buitenleven kan hebben op fysiek en mentaal welzijn, vooral omdat het betrekking heeft op de ontwikkeling van de kindertijd. Hier zie je Kate met Dr. Tweddle en het hoofd van het museum en het publiek van het museum, Beth Steen.

Nu voor onze blik op wat Kate droeg voor de betrokkenheid van vandaag.

De hertogin was in een paar culottes door jigsaw met een ontspannen, groot-been silhouet. De ontspannen verzamelde taille Culotte (oorspronkelijk £ 130, nu £ 89) genoemd), is de stijl 100% polyester, met schuine zakken aan de zijkant en een gestikte vouw.

Eén FYI: de Jigsaw US-site is neer, dus de link is alleen aan de Britse site.

De hertogin droeg ook de Warehouse Wave Pointelle Jumper ($ 69).

Het stuk wordt gedaan in een fijn gebreid met een kanteffect met geribbelde, geschulpte halslijn en manchetten; het is gemaakt van een viscose / polyamide-mengsel. De trui wordt ook aangeboden in donkergroen en zwart.

Zowel de culottes als de trui zijn maker wasbaar. Veel dank aan de hemel voor haar ID’s van de trui en de culottes!

Kate accessorized met haar chanel handtas.

Vanuit de A / W 2015-collectie van het merk heeft de kunst Nouvelle Small Flap Bag een geëmailleerd behage en logo, afneembare draagriem en meet ruwweg 8 “x 5” x 4 “.

We zagen de terugkeer van de omzoomde lederen pompen van de TOD.

De stijl komt uit de 2015-collectie, met alle lederen constructie, een gevoerd voetbed, 4 “blokhiel en handtekening rubberen kiezelstenen buitenzool.

Kate droeg haar asprey eiken verlaat oorbellen; We laten ze hieronder zien als gedragen aan een andere betrokkenheid.

VIDEO:

Dit stuk van het Koninklijke Family-kanaal loopt ongeveer 40 seconden.

Linkage:

Bezoek hier de site van het natuurhistorisch museum; De Angela Marmont Center-pagina is hier; De Facebook-pagina van het museum is hier; De Twitter-feed is hier en Instagram-pagina hier; de

111save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *