Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Slechtst. Oscar. Jurken. Ooit.

Slechtst. Oscar. Jurken. Ooit.

Oke, doet iedereen het met mij eens dat dit de slechtste jurken ooit gedragen bij de Oscars? Kom op, mensen! Het is alsof je niet eens te proberen.

Kijk eens naar deze, bijvoorbeeld. Charlize Theron is zo mooi, vele dagen dat het duurt een leger van make-up artiesten en grote protheses om haar blik * gewone *. maar in deze jurk die ze ziet eruit alsof het een rol die ze echt wilde vorig jaar was die van Zaphod Beeblebrox. (Matt Dillon was pissed te zitten achter haar, hij kon een ding niet zien.) En origami, ik zou kunnen toevoegen, terwijl een mooie en waardevolle kunstvorm, zou moeten worden beperkt tot papier. Die grote Foldy X is aan de voorkant, maken haar blik als een spoorwegovergang tekenen. Of een soort van cryptische piraat “Here Be Treasure” X. (ik weet zeker dat niemand van u zult versteld staan dat dit Galliano voor Dior.) En ze kon niet haar wortels omhoog geraakt voor de grote avond?

Natuurlijk, je kon tenminste vertellen Ms. Theron was er. Een grote groep van andere toga-dragers gekozen dat het “doen alsof onmerkbaar te zijn en / of naakt” s nachts, en hameren op de whitey-beigey-naakt huid-tone jurken. Reese, Uma, Jennifer Garner, Naomi Watts … het werkte niet, jongens! Wij kunnen u nog zien! Ik ben niet eens een link naar uw foto’s, werden de jurken zo saai.

De black-dress brigade was oke. Rachel Weisz was de beste van de partij, die niet impliceren prestatie als je zeven maanden zwanger. (? “Hey, ik heb dit ding, zou je het erg zweepslagen me een beetje iets Ta ooit zo …” Hoewel ik verwacht dat het is makkelijker als je Narcisco Rodriguez kunt bellen en zeggen) Hillary Swank niet een trein nodig hebben; Felicity Huffman nodig nogal wat van dubbelzijdige tape.

En dan, natuurlijk, waren de kleuren. Ik hield van het geel van jurk Michelle Williams; Ik was gewoon niet zeker dat het had moeten worden gedragen door haar. maar de bezuiniging was schattig. Helena Bonham Carter was een passend geëlektrificeerd-lijk blue; jammer dat de snit van de jurk was pure “Prom Night 1988” -Misschien die deel uitmaakte van de horror thema? werkt voor mij. Jennifer Lopez … Ik hou van dat kleur groen. Helaas, als je het dragen in een jurk die is vormgegeven als een theater gordijn over je heupen, verliest bijna al zijn charme. Alles wat het wilde was een drop-down banner werd gezegd dat “Coming Attracties!” Maggie Gyllenhaal was zeker kanaliseren slavin Leia. en niet in de goede manier, als er in feite geen goede manier om dat te doen. (En als er een goede manier om dat te doen, aarzel dan niet me te vertellen. Vertellen Maggie. Niet dat het haar geen goed NOW zal doen, maar misschien zal ze de boodschap doorgeven in het geval Chloe Sevigny krijgt alle ideeën.)

De mensen die zag er vrij goed probeerden – Amy Adams’s jurk was super-cute, en het had zakken! (Carolina Herrera, natuurlijk.) Jammer dat ze was overval als een gek. Ik weet dat het wordt saai maken van dezelfde “Ik ben zo blij om hier te zijn!” geconfronteerd met een triljoen keer, maar dat betekent niet dat je jezelf vermaken door het beoefenen van uw “manische” en “hysterisch gegiechel” gezichten. Keira Knightley was een beetje te matronly (one-shoulder, zware juwelen, donkere kleur), maar in ieder geval was behoorlijk. de beste jurk van de avond, hoewel, moest Salma Hayek zijn. Die kleur! Dat alleen al deed.

(By the way, ben ik de enige die heeft een “als ik ooit naar de Oscars” dress gepland in haar hoofd? Mine zou een enorm portret kraag rond een lieverd hals hebben, en zijn nauwsluitend aan de knieën, dan bell out (aan de kraag in evenwicht te brengen). ik heen en weer op de kleur gewoon gaan. het zou iets moeten oneven zijn, natuurlijk., omdat de enige manier waarop ik ooit zou zijn zou er vreemd zijn voor iets, alsof het onderwerp van de beste documentaire, dus ik zou moeten een vreemde kleur alleen maar om gefotografeerd te allen doen! Gelieve morsen uw eigen persoonlijke denkbeeldige Oscar jurken in de commentaren, oke?)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Geheime levens van jurken vol. 8 September 13, 2006
Geheime levens van jurken vol. 9december 4, 2006
Oh, ja, waren de Oscars gisteravond niet? 25 februari 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *