Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing De hertogin draagt ​​Ridley London voor Photo Workshop & A New Patronage

De hertogin draagt ​​Ridley London voor Photo Workshop & A New Patronage

De hertogin droeg een nieuwe jurk van Ridley Londen voor een eerder onaangekondigde betrokkenheid vandaag.

Kate nam deel aan fotografieworkshops met jongeren uit actie voor kinderen, een van haar patronages. De workshops werden gezet door de Royal Photographic Society.

De verloving dovetailed perfect met de aankondiging van Kensington Palace dat de hertogin de nieuwe koninklijke patroon van de Royal Photographic Society is.

Dit is een ander beschermheerschap dat door HM naar de hertogin wordt doorgegeven. De koningin was de patron van de organisatie gedurende 67 jaar.

De Royal Photographic Society is een van de oudste fotografische samenlevingen ter wereld, opgericht in 1853 met als doel de kunst en de wetenschap van fotografie te bevorderen. De allereerste koninklijke klanten waren koningin Victoria en Prince Albert.

De Society honeurde Kate met een erelifetime lidmaatschap in januari 2017. De hertogin is breed toegejuicht voor de foto’s die ze heeft genomen van Prince George, Princess Charlotte en Prince Louis.

De Chief Operating Officer van de Society, Mike Taylor, zei: “Het is een enorme eer om de hertogin te hebben als onze patroon, vooral gezien haar persoonlijke interesse in fotografie.” Hieronder, Prins George op zijn eerste dag van kleuterschool in foto’s gemaakt door zijn moeder.

Terugkerend naar de activiteiten van de dag, actie voor kinderen helpt achtergestelde kinderen in het Verenigd Koninkrijk.

Meer dan 7.000 personeelsleden en vrijwilligers bieden 522 services, “… 300.000 kinderen, tieners, ouders en verzorgers elk jaar … Vóór de geboorte totdat ze in de twintig zijn.” Hieronder kijkt de hertogin naar een tijdlijn met actie voor kinderen mijlpalen.

Kate werd begin 2017 actie voor de koninklijke patron van kinderen; Eerder was de koningin de patron van de liefdadigheid. De eerste betrokkenheid van de hertogin met actie voor kinderen dateert uit februari 2015 toen ze Cape Hill Children’s Centre bezocht.

De workshops van vandaag werden gehouden in het Warren Park Children’s Center, een residentiële zorgservice voor jongeren met een handicap die zowel korte pauzes als langdurige zorg biedt.

De workshops werden geleid door ere RPS Fellows Jillian Edelstein en Harry Borden. Hieronder zie je Mevrouw Edelstein met de hertogin.

De interactieve sessies zijn ontworpen om te laten zien hoe leerfotografie jongeren kan helpen vertrouwen te ontwikkelen.

Verschillende elementen van fotografie waren bedekt, zoals het gebruik van licht en kleur. Hieronder, Kate met Ffion Turner.

Een andere discipline waaraan de groepen aan werkten, nam portretten.

De hertogin met een van de deelnemers.

Hieronder, Kate met 9-jarige Josh Evans uit Liverpool.

Meer van de dekking van de dagelijkse spiegel:

Zittend op een bankje in de tuin met de schooljongen, zei Kate: “Oh wauw, je hebt daar een echt talent. Dat is echt goed. Vind je het leuk om kunstzinnige foto’s zo te maken? Ik denk dat je heel goed bent, je moet het zeker houden. ”

Russell Myers van de spiegel tweette een video van de hertogin en Josh.

De spiegel meldt dat Josh’s moeder zei: “… haar zoon, die ADHD heeft en leed aan gedragsproblemen, is getransformeerd na een jaar te worden ondersteund door een junior mentor die wordt verstrekt door actie voor kinderen.”

Naast het leren van nieuwe vaardigheden, hebben de workshops ook aangetoond hoe fotografie een universele taal biedt voor jongeren om zichzelf uit te drukken en hun gedachten en gevoelens te verkennen. Hieronder, een knuffel voor geloof olukoya uit Kate.

Kensington Palace merkte op dat “als onderdeel van haar jarenlange werk in de vroege jaren de hertogin is op een missie om organisaties zoals actie voor kinderen te ondersteunen die om elk kind de best mogelijke start in het leven te geven.”

Hier zie je de hertogin en kinderen terwijl ze poseren voor een foto die het bezoek van vandaag herdenkt.

En het eindresultaat.

Dit beeld van de hertogin met Chloe Cooper (L) en Josh Evans (C) werd genomen toen iedereen geposeerd was voor de groepsschot.

De hertogin terwijl ze de betrokkenheid van vandaag verliet.

Nu voor onze blik op wat Kate vandaag droeg, beginnend met haar Ridley London-jurk.

Hieronder zie je Kate’s Dress Design, de Midi-jurk van Virginia (£ 449, ongeveer $ 570 op de wisselkoersen van vandaag) in Silk Chiffon. Het wordt getoond in een andere colorway, het abrikozen Josephine-patroon. (Kate’s ontwerp is niet online beschikbaar.)

De jurk heeft een v-hals, fluttermouwen, een uitgerust lijfje met een a-lijn rok die ook een gevlochten zoom kenmerkt. Een nadere blik op het lijfje toont de darts die worden gebruikt voor het vormgeven en de onzichtbare rits aan de achterkant.

Het is ook verkrijgbaar in een Sage Green Colorway.

Camilla Ridley startte het merk in 2016. Ze heeft al meer dan dertig jaar in de mode gewerkt en haar oorspronkelijke training was in textiel; Die achtergrond is duidelijk in de stoffen van het bedrijf. BelOw, drie van de huidige ontwerpen van Ridley Londen: aan de linkerkant, de Adlington Maxi; in het centrum, de Milly Shirt-jurk; Aan de rechterkant, de Araminta Maxi-jurk.

Het was een traktatie om te leren Kate droeg dit merk, want het is er een die ik al enige tijd heb gedacht, zou ideaal zijn voor haar. Gedachten over de look van vandaag van Bethan Holt in haar dagelijkse telegraafkolom.

Een MIDI-jurk zoals Kate’s is een failsafe-optie om slim in de hitte te kloppen, beter nog steeds als het in een ademend weefsel als katoen is. Maar warm weerdressing is altijd schijnbaar moeiteloos bewezen voor de hertogin, die typisch de juiste balans treft tussen het kijken naar de gelegenheid en comfortabel in de hitte.

Het is Mevrouw Holt die de jurk aanvankelijk heeft geïdentificeerd nadat velen van ons meer dan een uur tevergeefs voor het stuk hadden gezocht. Onze dank gaatocht ook naar de UFO, niet meer crew die dingen met het bedrijf bevestigde.

Meer reactie komt van Jessica of the Fug Girls:

Deze jurk is echt mooi. Het is heel wat ik loop rond mijn Engelse tuin op dit feest ik hoefde niet te plannen, wat mijn favoriete type partij is.

Update: met dank aan een mooie commentator, blijkt dat dit een vrijheid is van London Print, iets dat een aantal van ons vroeg in de zoektocht naar het kledingstuk vermoeden. Onze commentator heeft ons geregisseerd naar Schotse retailer House of Bruar, waar we vonden wat eruit ziet als de identieke print in katoen, gebruikt voor het House of Bruar’s Ladies Liberty Open Collar Shirt (£ 49,95, ongeveer $ 64 tegen de wisselkoersen van vandaag).

Het patroon wordt ‘Peach Florish’ genoemd van wat ik zie op het huis van Bruar Site. Hier is een andere foto van de bovenkant, evenals close-ups van de stof die in de bovenkant wordt gebruikt en in de jurk van Kate.

Zoals het beste kan zien, is het patroon hetzelfde, maar de kleuren zijn misschien anders.

De hertogin bracht haar Castañer ‘Carina’ espadrilles terug. De schoen heeft een jute-teen en zool, een suède boven- en suède enkelbanden. De hielbeker is gemaakt van katoen; De hoogte is 9 cm, ongeveer 3,5 “.

En ze droeg haar Hoop Oorbellen (£ 150 / $ 19) door Catherine Zoraida. De oorbellen worden ook aangeboden in Sterling Silver hier, evenals hier.

Een foto van de betrokkenheid van vandaag.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ook vandaag, een snelle update over de HRH-gravin van Wessex-blog voor degenen die vragen over een site die gespecialiseerd is in de dekking van Sophie. Mijn vriend Anna, die de site heeft gemaakt, heeft besloten om te stoppen met het schrijven van de blog. Ik sprak gisteravond met haar en ze zegt dat de beslissing definitief is. Haar post met de aankondiging over haar beslissing is hier.

VIDEOS:

Dit koninklijke familie-kanaalstuk over Kate’s nieuwe patronage loopt ongeveer 1:30.

Deze video van het koninklijke familie kanaal is gericht op de betrokkenheid van vandaag; Het loopt ongeveer 3:35.

Dit stuk van de PA is 33 seconden van Kate interactie met de kinderen.

Linkage:

Meer informatie over actie voor kinderen op de website van de liefdadigheid hier; Bezoek hier de Facebook-pagina; Volg hier de Twitter-feed

De Koninklijke Fotografische Society-website is hier; De Facebook-pagina van de organisatie is hier; De Twitter-feed kan hier worden gezien en Instagram-pagina hier

Het dagelijkse spiegelverhaal is hier; De dekking van de dagelijkse mail is hier; Een metro VK-stuk is hier; Het verhaal van de telegraaf over Kate’s nieuwe patronage is hier

Een verhaal is hier; Een diavoorstelling van mensen is hier; Een Popsugar-galerij is hier; De galerij van de avond standaard is hier; Het volledige telegraafstuk van Bethan Holt is hier; De Fug Girls Post is hier

319SAVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *