Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized De honderd jurken: dag 83

De honderd jurken: dag 83

Dit is vooruit 9440, een perzik van een jurk als er ooit één was:

Ik heb deze eeuwen en eeuwen geleden gemaakt. Serieus, het was zo lang geleden dat het retouradres op al mijn letters was “123 Primary Street, Pangea.”

Ik geloof niet toen ik dit maakte, ik heb het echt gerechtvaardigd – het juk is beslist scheef:

Maar ik hou echt echt van de stof. Het is zo … Lois Lenski, als dat een soort logisch is.

De achteraanzicht is … ontbreekt:

Ik heb afgezien van het doen van een extreem geweldige taak op de rughalsrits, om het mildly te zetten:

Dit is nog een jurk die ik niet extreem vaak draag, hoe dan ook niet van, vooral omdat ik het materiaal zo leuk vind. Waarom geloof ik dat ik op een bepaald moment in de toekomst zal ontdekken, hetzij magisch of de vindingrijkheid om deze toga in iets anders te wijzigen, ik weet het niet. Misschien als ik de patiënt was van een afnemingsstraal, en moest ook een volledig nieuwe kledingkast produceren van kleding? (Omdat zelfs als een afnemingsstraal me barbie-sized heeft gemaakt, zou het me niet barbie-geproportioneerd maken …) Misschien wanneer we de Star Trip Replicators en ik kan een fragment van dit materiaal in één keer als intone “jurk gebruiken , full-rok, hoed “op het evenals een nieuwe versie in een klik? Beide zijn aannemelijker dan ik om te zitten en deze uit elkaar te halen ….

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

New Dressjuly 6, 2012in “Erin_sewing”
Vogue 8728: True Lovejuly 27, 2011in “Erin_sewing”
Een fascinerend faaletober 21, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *