Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Wenspoelmerk – Tee Shirts Evaluation

Wenspoelmerk – Tee Shirts Evaluation

Raccoon Brand
Raccoon Brand heeft een unieke stijl met één gek personage dat de mentaliteit en het idee van hun T-shirts definieert: de ondeugende wasbeer. Overal verschroesend, het gaat erom, het wordt nu verheerlijkt door dit extreem geweldige merk met een solide verzameling tanks, t-shirts, sweatshirts en hoodies en, ja, ik was een van de gelukkigen om wat monsters te krijgen en te proberen en te proberen en te proberen en te proberen, ze uit.
De stijlen zijn zo soepel, je kunt nauwelijks de print voelen, evenals de T -shirts zijn erg zacht. Alle Amerikaanse kleding. Gemaakt van 100% katoen, ze zijn uiterst comfortabel en zitten gewoon het beste op het lichaam.
De nacht is je spoolhopping, de nacht is de jouwe nachten onheil met de bundel heb ik ook wat extra goodies – pinnen met de schattige wasbeerwand, stickers en een enorme discount rate code van 50% voor mijn volgende aankoop. Ik verwachtte echt niet dat al deze en het is wat dit merk bij me bleef houden – ik blijf teruggaan naar hun site en hun Facebook -pagina om te zien wat er nieuw is. Ik vind het niet erg om de mooie vrouwen te inspecteren met deze fijne kleding, dat is waar. Ik hou echter van de interesse voor de klant! Ik heb deze stickers nu overal – mijn arrangementboek, mijn kantoor, op mijn laptop. Naast ik heb ook pins aan mijn goede vrienden geleverd, dus vroegen ze me allemaal naar het merk en je begrijpt dat dit de allerbeste promotie is die een merk kan krijgen – wanneer uw klanten uw bedrijf een stem geven.
Raccoon Brand Premium Clothingraccoon Brand Premium Clothingi hield van de uitgebreide prints waardoor ik geloofde dat een paar van de T-t-shirts schermafdrukte werden gedrukt-zoals de nacht van jou is, terwijl andere zeker DTG waren-zoals Heist en Midnight Mischief. Ik wist niet zeker van de maten, maar je zou je geen zorgen moeten maken, omdat ze geen enkele discrepanties hebben met wat je meestal gewend bent. Ik heb de tanks nu een paar keer gewassen en ik kan je vertellen dat er geen aanpassing is in de afdrukkleur of de kleur van de tank, de oranje is precies zoals eerder – hij krimpt niet zo goed en bleef net zo zacht. Eén ding dat ik echt leuk vond-zeer comfortabele kleding en dat is in wezen mijn primaire focus hier, omdat we relaxte kleding spreken.
Ik raad je zeker aan om ze te inspecteren, contact met hen op te nemen als je specifieke informatie wilt – ze hebben uitstekende klantondersteuning – en zorg ervoor dat je ze op je foto’s labelt. Ik geloof dat het de moeite waard is om het woord te verspreiden over professionele, hoogwaardige merken zoals het merk Raccoon.
Facebook, Twitter, Instagram voor Raccoon Brand

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *