Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Het is echter geen shirts, maar …

Het is echter geen shirts, maar …

Ik moest het hebben. Begrijp je waarom, nietwaar?

Ten eerste – die kleine knoopflappen! Schattig! Ik hoop echt, echt dat ze echt knoppen, maar als ze dat niet doen, heb ik manieren om ze te maken.

Ik heb variaties van dit patroon elke zomer voor jaren gemaakt – kort Kimono-mouwen-lijfje, evenals enorme full-rok. Ze zijn geweldig evenals breezy om te dragen en make-up fantastisch in lichtgewicht katoen – zelfs quiltende katoenen, die vaak niet het beste in een smallere rok hangen.

En de six-gore rok is gewoon perfect voor het toevoegen van zakken; Het is zo makkelijk. (Zoek uit waar je wilt dat de zak aan de zijkant gooit. Traceer het GORE-patroon van de zijkant van dat gebied naar beneden naar waar u de zak wilt stoppen. Voeg zover bij de onderkant van het getraceerde zak. Kan de bovenkant van de zak of de bovenkant van de bovenkant met voorspanning worden geconfronteerd met bias-binding. Oppervlakte de bovenkant van de zak – mag ik leidingen voorstellen? – evenals draai onder de onderste naadtoeslag. Topsteek omgedraaid – onder de onderkant van de onderkant van de zak naar Gore. Als je niet van de topgestikte look houdt, naaien je zak om aan de onderkant, de beste kanten samen, evenals op de zak omhoog te drukken. Zij van de zak zal worden beveiligd als je de naden naaien. Zien? Makkelijk!)

Whew. Sorry voor die pocket-makende digressie. Hoe dan ook, ik kan niet wachten om dit patroon te krijgen (van de beste vintage patronen) en naar de stad gaan.

En – Wat betreft wat de vrouwen op de foto zeggen – ik geloof dat gele jurk gewoon iets zei als “Bekijk de kont van die vent!” Evenals Black-toga staat op het punt om gele toga op de hoogte te stellen dat “die vent” in waarheid is, de lieverd van zwarte jurk. Maar dat is gewoon mijn take. Wat is van jou?

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Hoe: een rok met drie panelen maken heeft Pockets Februari 18, 2007
Nogmaals, van de topmay 27, 2008
Crowdsourcing kleur keuzesjuly 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *