Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Oké, precies hier zijn de kaarten.

Oké, precies hier zijn de kaarten.

Dat is wat ze aan de voorkant vermelden; Er is eveneens een back-ontwerpsjabloon die “verward door deze kaart? Ga naar http: //www.dressaday.com" Ik zal het in de komende dagen een beetje uitleggen.

Je kunt hier de voorkant downloaden, evenals de rug hier. Het zijn beide PDF-bestanden.

U kunt deze ontwerpsjabloon gebruiken met veel Merk Company-kaarten, haal echter niet de “Clean Edge” -versies als die niet voor de voorkant en terug afdrukken. (Vergeet niet, om zowel voor de voorkant als terug te printen, je moet het blad omdraaien en het opnieuw met elkaar gebruiken …)

Sorry dat ik deze niet in het Hebreeuws kon maken, vroeg als een commentator. (Hoewel iemand de ontwerpsjabloon van de Avery-site kan downloaden.)

Ik heb gisteravond een beetje tijd doorgebracht naar citaten over de typische grootte van de Amerikaanse vrouw, detailhandelsinformatie, enz. Dit korte artikel was het snelst beschikbaar op internet en had de duidelijkste citaten voor een paar van de meest herhaalde citaten stukjes informatie, zoals “Sinds 1985, is de typische Amerikaanse dame uitgegroeid van een maat 8 tot een maat 14!” Het is ook geen feministische theorie-publicatie – het is een reclamepatronenrapport van USC.

Ik ontdekte ook een aantal relatief off-putten, zoals twee Rocky Mountain News Columnisten (praten over een wetgeving in Argentinië die winkels nodig hebben om een ​​volledige verscheidenheid aan maten te vormen) met vermelding van “die Empanada-ChoMping-suburban-vrouwen krijgen geen sympathie van Size-Zero Supermodels. . ”

En precies hoe zit het met “het is moeilijk voldoende om routinematige maten goed te creëren, zonder gedwongen te worden om te snijden voor mensen die vaak niet de discretionaire inkomsten hebben om mijn producten in ieder geval te kopen,” in de opmerkingen hier? Er lijkt een rationele ontkoppeling te zijn: als het zo is, zijn talloze vrouwen over een maat 14, ze kunnen niet allemaal slecht zijn … In feite stelt het CIA World Factbook slechts 12% van de Amerikanen onder de moeilijkheidslijn. evenals hoewel vrouwen onevenredig slecht zijn, niet elke plus-size dame is. (Degenen die ik begrijp zijn vastbesloten om trendy kleding te kopen die fit!)

Het laatste wat ik wil dat dit is, is echter een sneeroorlog tussen de grotere en de kleinere (ik kreeg een paar “vriendelijke” e-mails die veronderstelden dat plus-formaat om zo goed mogelijk te geven, evenals Als ik gewoon een gewicht heb verloren, kan ik weer winkelen in “Regelmatig”. Nou, niet precies – ik draag tussen een 8 evenals een 12, afhankelijk van de winkel, zoveel winkels voorraadmaten die ik zou kunnen dragen. Het is gewoon dat ik ‘Ik heb vrijwel een differentieel van tien inch tussen mijn buik en mijn heupen, plus ik ben kort getailleerd, die allebei moeilijk te passen zijn. Als ik het gewicht verloor, zou ik precies hetzelfde probleem hebben, alleen tussen maten 6 evenals 10 evenals geen 8 evenals 12.)

Ik begrijp dat het net zo moeilijk kan zijn voor mensen op het 0-2-uiteinde van het spectrum om kleding te ontdekken, en er is niet zoveel sympathie. (“Je bent zo mager, je kunt alles dragen!” Welnu, nee – niet als de borstkloof, de mouwen gilt, evenals de tailleband van je heupen valt!) Zowel als God verbiedt je groter dan een C -COP evenals een beetje grootte. U kunt ook opstellen voor de Frederick’s van Hollywood-catalogus en ermee klaar zijn.

Dus componeer je maat (of het nu groter of kleiner is dan wat er in de winkel zit) op de achterkant van de kaart als je ze gebruikt. Als je een specifiek ding hebt gekocht, componeer je ook zoiets als “Blue Sundress, $ 100”. Maak het zo echt mogelijk. Draai die vage maat-14 statistiek in echt geld, evenals laat ze zien dat geld uit de winkel gaat. De winkels zullen niet begrijpen dat ze niet aan je behoeften dienen, tenzij je het ze vertelt.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Fiji-jurk van MOASPIAJUNE 26, 2006
Geheime levens van jurken # 14 MARCH 27, 2008Met 80 Opmerkingen
Angst voor de zorg van FailurayMay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *