Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing De honderd jurken: dag 85

De honderd jurken: dag 85

Ik had echt, echt hoge verwachtingen voor deze vogue 9670:

Ik hou van de strepen op deze stof – en ik heb ze (aan de voorkant tenminste) vrij goed gekocht:

Ik hou van de gecompenseerde strepen van de nek gericht:

De achterstrepen komen niet zoveel overeen:

Helaas is deze jurk superwinkly. Ik geef niet meestal om rimpels, maar na drie minuten in deze jurk zie je eruit alsof je drie uur onder de gootsteen verstopte. Het leek zo minder dan vijf minuten na het strijken, alleen uit de inspanning van het krijgen van het op de jurkvorm:

Dus ik heb het uiteindelijk dat vaak niet gedragen, en op een van de zeldzame gelegenheden toen ik het droeg, slaagde ik er ook in om het onder de arm te rippen en ik denk niet dat het gemakkelijk te bevestigen is:

Meer foto’s op de originele post, toen ik nog vol hoop was voor deze. Nou ja, goed, er is genoeg stof in de wereld, huh?

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

HOWTO: Aankoop FabricMarch 5, 2007With 106 Opmerkingen
Nog steeds aan het denken over shirts ….january 24, 2008
SEERSUCKER JURK, ALS PROMISED JULLY 24, 2008WITH 42 OPMERKINGEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *