Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Geen goede daad wordt ongestraft

Geen goede daad wordt ongestraft

Ik krijg nu veel e-mail van mensen die nieuw zijn om te naaien, en wie wil (om een ​​of andere reden) mijn advies. Vorige week kreeg ik een zeer vriendelijke e-mail van Elizabeth, die wilde dat ik haar help kiezen tussen twee patronen.

Nu, meestal is mijn begeleiding gewoon om beide te kopen, om spijt te voorkomen, maar ik ging naar haar patroonkeuzes. Haar keuze B was onopvallend (en een beetje uitdagend voor een eerste project) maar haar keuze … Ik werd verliefd.

Als haar keuze was, was ik in een romantische komedie geweest, zou ik in de rol van Matchmaker zijn geweest, en dit zou de ideale man zijn geweest … die toen vroeg om op te zetten met mijn beste vriend. Hijinks zou volgen.

Maar ik hoor je vragen, hoe mooi was keuze? Hier vertel je me:

Nu, het geven van begeleiding voor Newbies is een heilig vertrouwen, en hoewel de jurk was voor veiling op eBay, kon ik het niet gaan snijden! Dat zou niet sportief zijn! Dus ik doe aan jullie allemaal – Heeft iemand een kopie hiervan te koop? B36, bij voorkeur?

Ik ben tenminste geconsolideerd door de gedachte die een nieuwe sewarist een zeer tevreden eerste jurk zal hebben!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Ik dacht dat je 20, 2007 moest nekennen
Een dueier en verklaring van principlesmay 15, 2008with 214 reacties
Geheime levens van jurken vol. 8 September 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *