Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Gedeeltelijke weergave van een eenvoud 5723, met bonusaanbieding auteurs!

Gedeeltelijke weergave van een eenvoud 5723, met bonusaanbieding auteurs!

Dankzij @Petersokolowski is hier een foto van een andere eenvoud 5723 – deze werd op een charmant evenement voor het woordenboek van American Regional English eerder deze maand in Madison, Wisconsin. De twee spiffy-heren op de foto zijn Simon Winchester en Jesse Sheidlower – dus je krijgt een bonus-aanbieding WordsMith-Candy in je (IR) Regelmatig geplande jurkpost vandaag.

De jurk zit in deze stof:

Ik heb deze weefsel gezien gezien dat november, 2008, of in ieder geval, dat is de datestamp op het bestand op mijn harde schijf. had eerder kunnen zijn, maar dit ziet er verdacht uit als een opgeslagen-it-van-de-eBay-lijst-lijst. Het is een geweldig zware linnen-y-stof, zonder eigenlijk (denk ik) linnen zijn, die mijn favoriete manier is voor weefsel om linnengoed te zijn.

Als ik een minuut heb en de jurk niet in de was (ik heb het elke week gedragen, gezien het feit dat ik het heb gehaald, ik ben er vrij zeker), ik zal er een foto van maken op het dressform, zodat je het kunt zien Hoe mooi ik de (gebroken, die het gemakkelijker maakt) plaid over de rokpanelen. Tot die tijd moet je mijn woord ervoor zorgen.

Mijn enige probleem met deze jurk is dat ik (nog) niet een vest heb om het te evenaren. Het is geen van de verschillende roze en maroonons die ik heb in mijn vest (dat is mijn nieuwe woord voor “Cardigan Library”), en ik ben niet begonnen met mijn ambitieuze nieuwe project van het dragen van een Swatchebook van alle weefsels van jurken die ik heb gemaakt zodat ik altijd, overal cardigans kan matchen. (Mijn huidige proces is om gewoon te zeggen “eh, misschien komt het bij?” En pak het vest. Dat is nog niet gelukkig eindigd, vooral in de zeer moeilijke “wintertaling” -familie.)

Je kunt ook niet zien in de foto dat deze jurk geweldig uitziet met een zeer magere zwarte octrooiband. Riemen zijn mijn nieuwe vesten, ik probeer nu in elke kleur te vergaren. (Dit kan alleen eindigen in tranen.)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Olive Drab Simplicity 5723May 14, 2012in “Denim”
Honderd jurken: Dag 20June 22, 2013in “100 drukken”
Nog een waarschuwing van Talejuly 31, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *