Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Lindo Wing Updates & Uw favoriete 3e trimester look

Lindo Wing Updates & Uw favoriete 3e trimester look

LET OP: Ik verliet drie items uit de eerste versie van de poll. Er is nu een tweede versie (ingevoegd op 17:50 donderdagavond); als u in de vroege versie gestemd, zou het geweldig zijn als je het niet erg vond opnieuw stemmen. Ik verontschuldig me voor het gedoe factor, Arrgghh!

We zijn weer terug met een paar newsbytes en andere peiling die Kate’s moederschap stijl.

We beginnen met een update over de Prins Philip, die in de medische faciliteit blijft terwijl u herstelt van een heupoperatie. veel meer van een avond klassieke verhaal:

The Princess Royal heeft de hertog van Edinburgh omschreven als “op goede vorm” nadat ze betaalde haar vader een controle in de medische faciliteit na zijn heupoperatie.

Anne bracht 50 minuten bij de private Koning Edward VII medische faciliteit in het centrum van Londen met haar vader, die de geplande operatie moest afgelopen woensdag aan zijn joint te vervangen door een prothese implantaat.

Het verhaal merkt op dat de koningin een update over de prins had ook; het klinkt alsof ze met hem heeft gesproken via de telefoon. Op de vraag hoe de prins aan het doen was, terwijl op een engagement in Windsor vandaag, zei ze dat “hij zei dat hij krijgt op heel goed.”

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

We hebben ook een update over de situatie op de Lindo Wing. Op maandag ging de auto parkeren beperkingen van kracht.

Van het verhaal van de Telegraph:

Het is officieel – Royal Horloge van de Baby is begonnen, met parkeerplaats voertuig beperkingen in plaats buiten de Lindo Wing van medische faciliteit St Mary’s in Londen ter voorbereiding van de Hertogin van Cambridge aan haar derde kind.

Dranghekken zijn ingesteld op de straat buiten de televisieploegen, journalisten en fotografen die aanwezig zullen zijn als ze gaat bevallen tegemoet te komen.

Er is een verandering van de manier waarop dingen werden behandeld met zowel Charlotte en geboorten George’s: de media zal niet worden toegestaan ​​get in vaste posities tot Kate is naar het ziekenhuis zijn toegelaten. Ze kunnen stap in het gebied voor leven schoten en standups, maar ze zijn niet toegestaan ​​om te verzamelen en te blijven tot na de hertogin is in het ziekenhuis.

The Telegraph verhaal merkt ook op dat het medisch team bestaat uit “Alan Farthing, Koninginnedag chirurg-gynaecoloog, en de mens Thorpe-Beeston, chirurg-gynaecoloog aan de hofhouding. Beiden geholpen om Prince George en Prinses Charlotte te leveren.”

Gisteren koninklijke fans begonnen met het verzamelen in het ziekenhuis. Van links naar beste zie je royal watchers John Loughrey, Maria Scott, en Terry Hutt.

Ik Mr. Hutt erkennen; hij is geweest bij andere grote evenementen, zoals geboorte en doop. Sommigen van u kunnen beter de anderen te herkennen in het beeld.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het volgen van dingen online, zal er een live stream te zijn. hier is veel meer van The Express:

Dit komt omdat tv-ploegen alleen kan draaien op hun camera’s zodra het Paleis officieel bekend dat Kate is gegaan in arbeid.

Maar zodra de live stream is ingeschakeld, weldoeners uit de hele wereld in staat zal zijn om naar te kijken het rollen rechtstreekse uitzending van dit spannende evenement thuis.

Ik denk dat er eigenlijk veel meer dan een live stream te zijn, dat het geval was toen Charlotte werd geboren. en je weet dat we zijn live-bloggen hier bij Wat Kate droeg als we weten dat ze werd opgenomen in het ziekenhuis.

In koninklijke naam nieuws, Londen bookmakers hebben “… gesneden kansen op de Royal baby wordt genoemd Jack naar Prins William maakte grapjes met fans tijdens een voetbalwedstrijd eerder deze week”, aldus deze avond conventionele artikel:

Royal commentatoren zijn niet van overtuigd dat de koninklijke baby zal worden vernoemd naar de Aston Villa doelpuntenmaker, echter.

Phil Dampier vertelde de Standaard: “William grapte over willen zijn baby Jack of Jackie te vernoemen naar een Aston Villa voetballer die een doelpunt gescoord – maar serieus we hebben het over de vijfde-in-lijn naar de troon en een geweldige kleinkind van Hare Majesteit – zodat ze willen respectvol te zijn.

“Ik denk dat familie namen zijn veel meer kans. Philip zou een mooi eerbetoon aan de Hertog van Edinburgh en er zijn tal van mogelijkheden als het een meisje.”

De naam gesprekken zijn altijd leuk; Ik leer veel van alleen maar de achtergrondverhalen voor specifieke namen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu voor onze laatste poll op Kate’s overdag moederschap stijl, dit met betrekking tot februari, maart en april. Een korte opmerking: sommige dingen die twee keer werden gedragen, zoals de blauwe kant Séraphine jurk, zijn niet opgenomen elke keer dat ze werden gedragen. Ook, casual stijlen en formalwear looks zijn opgenomen in afzonderlijke peilingen zullen we volgende week te doen.)

Onze vorige post en poll ingepakt 31 januari toen Kate en William in Zweden waren. 1 februari ze vlogen naar Norway voor het tweede deel van hun rondleiding. Kate was in een blauwe Catherine Walker voor de aankomst in Oslo; Kate veranderde de uitstraling bij het toeren van een openluchtbeeldtuin; Ze voegde laarzen, handschoenen en een hoed toe. Onder de vacht droeg Kate Séraphine’s Marlene-jurk in het blauw.

De tweede dag van Kate en William’s Noorwegen uitchecken We zagen de hertogin in een nieuwe jas door Dolce en Gabbana. Terug naar huis in Engeland, droeg Kate een nieuwe vacht van Goat Fashion voor een actie op het verslavende evenement, de elellorystijl van het label. Bij het co-hosting van een buckingham paleis-receptie met Sophie, Duchess of Wessex, koos Kate voor Erdem’s “Suzi-guipuredakjurk”. Voor een ‘wegdag’ met Prins William in Noordoost-Engeland, droeg Kate een andere dolce en Gabbana-jas, vergelijkbaar met de Maroon / Plum-versie gedragen in Noorwegen, maar niet identiek.)

Op diezelfde kijk aan Sunderland droeg Kate ook een séraphine-jurk onder haar dolce en Gabbana-jas, de Phaedra-stijl van de moederschap. Enkele dagen later droeg de hertogin een op maat gemaakte Jenny Packham-jas en kleed je aan bij een Royal College of Obstetricians en Gynaecologen-betrokkenheid. Kate keerde terug naar een ontwerper die we haar onlangs niet hadden gezien, Orla Kiely, voor de bloemenprint ‘Margaret’ jurk gedragen tot een nationale portretgalerij-ontvangst.

Kate bracht een moederschap terug voor een school uitchecken in begin maart, de Jojo Maman Bébé ‘Princess Line’ jas. Bij het bijwonen van de jaarlijkse Commonwealth-service bij Westminster Abbey, zat de hertogin in een andere look tal van vond toen het voor het eerst versleten was, de Chiara-jas van Beulah Londen. Op een educatie-symposium van 21 maart droeg Kate een op maat gemaakte Jenny Packham Ensemble.

Voor haar uiteindelijke formele opdrachten stelde de hertogin een aantal stukken samen, meng oude en nieuwe stijlen. We zagen Kate een veel meer tijd toen ze Pasen-services bij de Chapel van St. George in Windsor bijwoonde; Ze droeg een Catherine Walker-jas die voor het eerst is gezien op St. Patrick’s Day 2015.

Volgende week hebben we het gevolg van de eerste en tweede trimester-peilingen, evenals de casual / sportkleding en formalwear peilingen.

Hier is de peiling, ik ben enthousiast om te zien hoe deze gaat.

Nieuwe peiling (polls gesloten)

Gemengde scheidingen: Goat, Hobbs 18.34% (645 stemmen)

Navy Beulah London ‘Chiara’ jas 15.36% (540 stemmen)

Black Floral Orla Kiely ‘Margaret’ jurk 9.36% (329 stemmen)

Bruine Catherine Walker Coat 8.22% (289 stemmen)

Zwart / White Erdem ‘Suzi’ Guipure Jurk 6.83% (240 stemmen)

Mint Jenny Packham Coat, jurk 6.23% (219 stemmen)

Blauwe Catherine Walker met handschoenen / hoed / laarzen 5.55% (195 stemmen)

Blue Catherine Walker Airport Aankomst 5.18% (182 stemmen)

Blue Jenny Packham Coat / Dress 5.15% (181 stemmen)

Blue Séraphine ‘Marlene’ jurk 4,52% (159 stemmen)

Cream Jojo Maman Bébé Jas 4.27% (150 stemmen)

Blue Goat ‘Ellory’ Coat 3.58% (126 stemmen)

Plum Dolce & Gabbana Coat 3.19% (112 stemmen)

Groene Dolce & Gabbana Coat 2.45% (86 stemmen)

Print Séraphine ‘Phaedra’ jurk 1.76% (62 stemmen)

Anders: 0,01% (1 stemmen)

Totale stemmen: 3.516

Maak je eigen poll

Neem onze poll

We hebben ook een paar snelle retailronde-items om te delen, te beginnen met de links van Londense vrienden en Family Sale. Het is nu aan de gang, met 25% korting op de Amerikaanse site, geen uitsluitingen en volledig gratis verzending. Kate’s Bubble Forervescence Earrings zijn $ 169, en de Hope Egg Oorbellen worden korting op $ 356 vanaf $ 475. Bedankt aan Jacqueline op de WKW Facebook-pagina voor de tip!

De verkoop van Shopbop is ook aan de gang en biedt 20% korting op bestellingen met in totaal minder dan $ 500 en 25% korting voor die veel meer dan $ 500. Dit maakt Kate’s LK Bennett Florete in de ‘Trench’ Colorway $ 260, in tegenstelling tot $ 325.

De Smythe Blazer van de Hertogin in het legergroen, evenals in Navy, daalt in prijs tot $ 521 in plaats van $ 695. Bedankt, Megan, voor de suggestie over deze!

We zullen je volgende week vroeg zien, zo niet eerder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *