Als ik een gokdame

was, verlangen ik dat er een soort van dragen voor gokken of specifieke jassen verschijnen op awards-shows. Ik verwacht dat er een soort van probleem ermee is (bijv. Enterprise Starlets kunnen een specifieke ontwerper en dan een moord maken door gewoon de beste jurk te gebruiken), maar het zou naar mijn mening een veel plezier hebben dan fantasievoet .

Als er zo’n dier was, zou ik mijn geld op deze J. Mendel-toga plaatsen. Sieraden-vriendelijke halslijn, fascinerende kleur / patroon, evenals je misschien echt een paar van die cocktail-uur canapés in, nee?

Ik zou dit graag zien met extreem strappy, extreem hoge bronzen (of koper) platform sandalen. evenals een bijpassende koppeling. Maar geen saffieren; ook Matchy-Matchy. Verhoogd goud, misschien? Opalen zouden veel interessanter zijn. (Is iemand anders geloven dat de bijgeloof die een opaal voor jezelf koopt, slecht geluk? Ik zou in opalen worden gedrapeerd als ik dit niet geloofde, ik zweer.)

Begrijp je wie er uitstekend zou zien? Emily Deschanel.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Dagen van wonderen en wondersmay 13, 2008
International Draag een jurksdag 2009 – vandaag! 29 oktober 2009 Met 83 reacties
Geheime levens van jurken # 14 MARCH 27, 2008Met 80 Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *