Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Review: chaps weekend parfum voor vrouwen

Review: chaps weekend parfum voor vrouwen

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

Wat: Angela wordt gespreide met chaps weekend parfum.

Het lowdown: Chaps is geen merknaam die een uitstekend aanbod van vertrouwen inspireert met betrekking tot de geuren van vrouwen. Verkocht aan Kohl’s, het raakt me zo extreem conventioneel en eerder het tegenovergestelde van een hoog einde. De verpakking voor het nieuwe Chaps Lady Weekend-parfum helpt niet – de doos is rondom gedrukt met een flauw roze kabel-tv gebreid, met het chapslogo (wat me altijd gelooft van Lassos, evenals cowboylaarzen) centrum. De fles is echter een beetje beter, evenals ik weet, ik begrijp het … Nooit een boek beoordelen, evenals alles wat …

Zoals het blijkt, is dat in dit geval een adagium dat zeker geldt. Sindsdien, ondanks mijn reserveringen (en inherent cynische aard), de geur zelf? Mooi hoor. echt leuk. Met topnotes van eco-vriendelijke lotusbloem, sprankelende neroli evenals roze tulpen aangevuld met het midden en de bodemnoten, waaronder magnolia bloesem, beukenwood, evenals patchouli-blad, is de geur een onbekwaamheid van bloemen en houtachtig, zonder te zijn overweldigend. De bloemen komen in eerste instantie uit, en als je de vorige geurrecensies hebt uitgecheckt, zijn we geen bloemenfans – maar verzachten wanneer een beetje op de huid, voor een goede subtiele balans die de macht heeft.

Het vonnis: ja. De ideale geur, echt, voor het maken van de verschuiving van die heldere zomercenten in iets veel meer zwoele voor de herfst. Mooi hoor.

Koop het: alleen bij Kohl’s, $ 32,50 voor 1 oz. of $ 42,50 voor 3.4 oz.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *