Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Gelukkige verjaardag voor mij

Gelukkige verjaardag voor mij

Dus ik heb niet iets bijzonders georganiseerd voor mijn verjaardag, maar het universum had andere ideeën, omdat ik verschillende volledig willekeurige super-leuke “rock!” E-mails van vreemden vanmorgen. Dus bedankt, universum, en bedankt, willekeurige mensen die vanochtend wakker werden en besloten om me een leuke e-mail te sturen!

Als je iets leuks wilde doen in de viering van mij in leven was ik een heel ‘nederig jaar, zou ik het geweldig vinden als je besloot iemand te betalen (iemand anders, ik niet, ik ben over quotum op complimenten-ontvangende al en het is alleen Lunchtijd) Een compliment vandaag.

Ga je gang en vertel je barista je van hun piercings, of stop iemand in de supermarkt en reageer gunstig op hun schoenen. Vertel een ouder “Uw kind is zo schattig, en zo goed gedragen!” Vertel een honden-eigenaar “Je hond is zo schattig, en zo goed gedragen!” Vertel iemand waarmee je werkt met hoe je verbazingwekkend bent dat ze de laatste tijd hebben gedaan. Ga door, wees creatief! Wees proffligeren, zelfs, met je complimenten, omdat het iemand complimenteert omdat erin zei dat de dag maar één keer per jaar komt.

(Nadat je iemand hebt gecomplimenteerd, heb je ook mijn toestemming om jezelf te trakteren op een cupcake, of een ander frosted gebakken goed. Veel plezier!)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Ik dacht dat je 20, 2007 moest gouwen
Rant-tastisch onderwerp # 143: “Wat te dragen op vliegtuigen” 25 juni 2007
Plaid = joy.may 26, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *