Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Het is Spicy Orange op de Hellingen als Royal trip Wraps Up in Noorwegen

Het is Spicy Orange op de Hellingen als Royal trip Wraps Up in Noorwegen

Kate en William waren bij koud weer spullen voor hun laatste opdrachten in Noorwegen.

Na een besloten lunch met kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit, was het tijd voor een verandering in sportiever (en warmer) kleding voor activiteiten op Holmenkollen nationaal Ski Area.

Kate en CP Mette-Marit.

De twee koppels poseerde voor formele foto’s.

Ik dacht dat dit was een mooi schot van de hertog en hertogin en kroonprinses Mette-Marit.

Velen zullen de iconische Holmenkollen Ski Jump herkennen.

Het gebied is ook de thuisbasis van cross-country skiën faciliteiten en de Ski Museum. De hertog en hertogin, kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit bezochten het museum vanmiddag; veel meer van het officiële verhaal Royal Court over de dag:

De Ski museum in Holmenkollen herbergt tentoonstellingen over de meest gerenommeerde poolexpedities, met inbegrip van de race naar de Zuidpool tussen Roald Amundsen en Robert Falcon Scott in 1911-1912. De hertog en hertogin bekeken die tentoonstelling en verbleef enige tijd op zoek naar Queen Maud’s ski-uitrusting.

In zijn werk voor De avond conventionele Robert Jobson rapporten “… zij verwonderden zich over een outfit voor een kleine negen maanden oude skiër en zag een verscheidenheid van Royal skipakken door middel van de vorige eeuw.”

Vervolgens wordt de skischans.

Kate en William als ze aankomen op de top van de sprong.

In haar volk verhaal Erin heuvel schrijft: “Met een prachtig panoramisch uitzicht over de stad, de skischans is echt uitstekend in zijn omvang, en heeft een capaciteit van meer dan 70.000 toeschouwers.”

From The Daily Mail de dekking:

Ze gingen naar de top van de skischans in Holmenkollen in de besneeuwde heuvels boven de Noorse hoofdstad om de liefde van de geweldige winterse buitenshuis, cross country skiën van de natie te ervaren, en schansspringen – de sport die Eddie the Eagle Edwards een onwaarschijnlijke ster gemaakt.

We keren terug naar het Royal Court verhaal:

Voormalig schansspringen wereldkampioen Runa Velta en ski jumper Anniken Mork sprak met de Britse gasten over wat er nodig is om uit te voeren een lange skischans.

Terug naar de Evening Standard verhaal:

Staande op een balkon aan de start huis 210 ft boven de grond, zag zij de Noorse schansspringer Anniken Mork ras beneden het spoor op 56mph alvorens een sprong van het geloof naar de grond 194ft hieronder en sierlijk landing veel meer dan 120 yards later in de buurt van de bodem van de cursus.

Ik geloof dat deze video van Richard Palmer van de Express shows de sprong.

The Telegraph rapporten “The Duchess klapte met verrukking als ze veilig geland, en de hertog zei:“Wow. Dat was geweldig.”

Iedereen keken naar een demonstratie van enkele van Noorwegen het beste onder-18 skispringers.

De Royals ook genoten van een kleine sneeuwbal gooien, terwijl de top van de skischans.

Iedereen liep toen naar de finale betrokkenheid van de dag.

Het was een evenement georganiseerd door de Noorse Ski Federatie, keken kinderen in een skischool klasse en vervolgens deel te nemen aan een cookout met hen.

Kate en Mette-Marit met een aantal van de kleintjes.

Terug naar The Telegraph korte artikel door Hannah Furness:

De hertogin was er zeker van dat het paar kinderen, Prince George, vier en twee jaar oude prinses Charlotte, blij in de prachtige omgeving zou hebben.

“Ze zeiden dat hun kinderen zou hier en dat het een goede plek,” zei Line Hansen, manager van de kleuterschool in Ovresetertjern, in de buurt van Oslo. “Ze zei dat George geprobeerd skiën vorig jaar, maar hij was slechts twee en een half zo was net begonnen.”

Ik hou van de kleine man op de beste in dit plaatje.

Hier is een leuke video van Simon Perry van People.

Eén van de activiteiten was koken worstjes.

Van The Telegraph:

Ze gebakken een gemakkelijke broodmengsel – genaamd pinnebrod – gewikkeld rond een stok en worstjes.

“Ze kregen de kinderen te vragen hun namen en wat ze graag over de kleuterschool en over wat we zouden koken,” Hansen voegt.

Deze jonge man houdt een dicht oog op het koken Kate’s.

Een korte video.

De kinderen kregen vlaggen van Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk.

Zo konden ze Kate en William geven een spetterende sendoff.

Nu naar wat Kate droeg.

De hertogin was in een donsjack door Kjus.

Het merk werd mede opgericht door Noorse Lase Kjus, een Olympische gouden medaillewinnaar en wereldkampioen skiër. Kate’s stijl is de Duana in ‘pittige oranje en wit. De mantel is aangebracht, donzen, met een ritssluiting, verstelbare manchetten ritsen, hals balg, meerdere rits, 4-way stretch voering, mesh opbrengst op inserts en een afneembare kap.

Hier zie je de duim-loop manchetten en een van depocket ritsen.

Het is nog steeds weergegeven zoals beschikbaar op Net-A-Porter ($ 900) in een aantal maten. Cole Sport heeft het ook in voorraad.

Onze dank aan Giulia voor het identificeren van de jas!

Bedankt aan Bianca op de FB pagina voor haar snelle ID van wat trui waarschijnlijk Kate’s onder haar parka. Hier is een beetje van de kraag onderstaande mantel Kates.

Bianca herinnerde Kate werd een trui gegeven door koning Harald en koningin Sonja, een stuk van de Noorse erfgoed merk Dale of Norway, gezien in de linkerbenedenhoek van de foto hieronder. Het bedrijf staat bekend om zijn zachte, pure wollen truien.

Kate’s trui is enigszins vergelijkbaar met deze stijl uit de Dale of Norway 2014 Sochi Games kit. Het grootste verschil is dat de begaafde truien hebben crème of ivoor lichamen met gekleurde mouwen en kragen; het kleurenschema hieronder te zien is precies het tegenovergestelde.

Kudos ook Middleton Maven voor haar speurwerk op de trui, en voor de foto van de gaven van William en Kate ontvangen delen.

Kate droeg haar Sorel Tivoli laarzen weer; ze zijn te koop bij Sorel voor $ 94,90, korting van $ 130.

Het lijkt alsof ze beschikbaar voor pre-order op het Net-a-Porter Amerikaanse site, te oordelen naar deze grafische bent.

Kate droeg een nieuwe hoed vandaag door Barts, de Jasmine Beanie. Het stuk is een acryl / wol / nylon blend.

We laten zien dat het bij de hoogste in openlucht in het Verenigd Koninkrijk (£ 21,25, ongeveer $ 30). UPDATE 3 februari: De muts is nog beschikbaar in ivoor bij Cotswold Outdoor VS als van zaterdagochtend, en Amazon de VS heeft het in andere kleuren. dank aan Erin, Hannah en Janet E voor hun hoed links toe! (Het lijkt erop dat de ‘Kate-effect’ blijft volle snelheid door deze morgen de hoed werd verkocht tegen een aantal van de links mensen gisteravond gedeeld!)

. Onze dank aan Sophia en Katherine Elizabeth voor de snelle hoed ID.

Hartelijk dank aan iedereen die de reis een dergelijke traktatie om dekking gemaakt. We zullen onze typische follow-up polls te doen, ik denk één op casual stijlen, een op ‘daywear,’ en een op de avond looks. Zorg ervoor om te reageren met een andere suggesties die u zou kunnen hebben, zou de ingang geweldig zijn. en we zullen doen ons “wat we gemist” post ook.

130Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *