Zevenendertig!

“One Absinthe Drinker had een manie die het voor hem onmogelijk maakte om een ​​blauwe zijden jurk te zien zonder te proberen het in brand te zetten. Hij werd gearresteerd op een National Fête Day omdat hij zijn verlichte sigaar had gestuurd voor niet minder dan Zevenendertig jurken. ”

Zoals sommigen van jullie hebben gekopieerd, is het ongetwijfeld mijn verjaardag vandaag, en ik claimen zevenendertig jaar op deze Fête Day (hoewel ik de fakkel van blauwe zijden jurken of elke dag niet, onder invloed van Absint of niet) . Hoera!

Zoeken op “zevenendertig” heeft me (naast het prachtige fragment hierboven) een aantal andere echte edelstenen:

“Er is niets verbazingwekkend in het bestaan ​​van een mooie, levendige, aantrekkelijke vrouw van zevenendertig, niets vreemds in het feit dat liefhebbers moeten verzamelen over haar … nog steeds de situatie is ongebruikelijk, om het minste te zeggen … zevenendertig is een zeer Goede leeftijd, een zeer goede leeftijd ongetwijfeld – als Lady Matilda alleen maar zou denken, en alleen zou laten zien dat ze het ook denkt. Waarom er genoeg dames zijn die behoorlijk is met dertig of vijfendertig – ze zijn volgroeide vrouwen, Ze denken verstandig en praten verstandig over hun kinderen en dienaren en binnenlandse zaken – dat zijn de dingen die vrouwen van Lady Matilda’s tijd van het leven zouden moeten interesseren. ” (hier gevonden)

Ze was een vrouw van zevenendertig, vrij lang en mollig, zonder dik te zijn; Ze was niet mooi, maar haar gezicht was aangenaam, voornamelijk, misschien, vanwege haar vriendelijke bruine ogen. Haar huid was nogal vaal. Haar donkere haar was uitvoerig gekleed. Ze was de enige vrouw van de drie wiens gezicht was gratis van de make-up, en daarentegen leek ze fundamenteel en onaangetast. (vanaf hier)

September, 1856, toen ze zevenendertig jaar oud was, markeerde het begin van haar poging om een ​​schrijver van fictie te worden. Ze had altijd gewenst om een ​​roman te schrijven, maar ze geloofde zelf “deficiënt in dramatische macht, zowel constructie als dialoog,” hoewel het gevoel dat ze op zijn gemak zou zijn “in de beschrijvende delen van een roman. (Over George Eliot)

Een dame ongeveer zevenendertig jaar oud, met een ovaal gezicht, vertegenwoordigd in bijna een vooraanzicht. Ze heeft op een witte dop en draagt ​​een zeer grote volle kemphaan, opgerand met kant, en een zwarte zijden jurk, en is versierd met een cluster van gouden kettingen, opgehangen in de nek en reikte naar het lijfje. Gedateerd 1633. (vanaf hier)

Oh, en in ander verjaardagsnieuws viert Rita haar verjaardag deze maand, en gebruikt 15% korting op haar site, Cemetarian … gebruik de code “Verjaardag”.

Ik hoop dat jullie allemaal geweldige dagen hebben, of het nu jouw verjaardag is of niet. (Maar extra-prachtig als het jouw verjaardag is)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Mooie dag voor een witte bruiloft (jurk) 13 juni 2008
Draag geen groene Tarletan-jurkenjanuarium 6, 2010 met 35 opmerkingen
Nooit vervelen januarium 18, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *