Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Wat zijn het soort shorts dat mannen deze zomer kunnen dragen

Wat zijn het soort shorts dat mannen deze zomer kunnen dragen

Wat zijn het soort shorts dat mannen deze zomer kunnen dragen
25/02/2020, geplaatst door Alanic Global
Shorts waren niet alleen een goede vorm van outfit voor de dapper Lad. Hoewel, veel hiervan heeft een revolutie teweeggebracht in de afgelopen decennia, en een groot deel van de Eerste Wereld boeten zich bij de Prep Society die de zomerse shorts heeft teruggebracht, niet alleen in regelmatige slijtage, maar zelfs samenwerken met een apt button-down T-shirt voor de werkplek in de brandende zomermaanden. Ondanks dat veel critici geloven dat er nooit een geschikt moment is voor mannen om publiekelijk een korte broek te dragen, is het feit dat de gedachte aan sportieve shorts in de zomermaanden niet alleen zijn weg heeft uitgeloogd in conventionele mode, maar talloze voorbereidingen en Dandies Culture neemt deze rage van het strand en buiten de tennis op zich.

Wat zijn het soort shorts dat beschikbaar wordt gesteld door fabrikanten van groothandel in kleding:
Shorts met manchetten/beurten
Slimme shorts zullen soms worden geleverd met manchetten of beurten die een goed detail kunnen zijn bij de sportieve shorts.

Plaid shorts
Meestal gemaakt van madras, zijn ze ontwikkeld geweven shorts die nietjes zijn geworden in de prep -cultuur.
Lederen shorts
Over de hele wereld zijn talloze dingen die Lederhosen een veel voorkomende shorts in Duitsland zijn, maar dat kan niet ver weg van de waarheid zijn. Ze worden alleen gedragen in delen van Beieren en München tijdens het Oktoberfest in München. Of anders, je krijgt geen zelfrespecterende Duitse man sport deze lederen shorts op een ander moment.

Fiets shorts
Gemaakt om het vals te verminderen tijdens het rijden op een fiets, dit zijn een lange spandex, formuliere shorts met een inzetstuk in de regio die in contact komt met de zadels. Niet essentieel voor reguliere fietsritten, je wilt ze zeker voor langdurige rondleidingen. Daarnaast, doe ze niet aan voor iets anders.
Chino -shorts
Slechts een afgesloten versie van de gerenommeerde Twill Khaki -broek of chino’s, ze werden eerst gemaakt voor gebruik door het Amerikaanse leger terwijl ze in het buitenland dienden in de Filippijnen. Als je een pauze neemt in de Filippijnen als je in een soortgelijk klimaatgebied woont, zijn Chino Shorts een geweldige keuze voor vrijetijdskleding, zo niet blijven bij lange chino’s.

Ondernemers en verkopers die op maat gemaakte groothandelskleding willen opnemen, of het nu shorts, shirts of een ander kledingstuk in hun winkel in contact komt met een van de populaire fabrikanten. Ga door hun substantiële collectie, kies de benodigde stukken en vermeld je bulkvereiste, het ondersteuningsteam zal je helpen met de rest.

Tags:
Aangepaste groothandelskleding
Herenshortfabrikanten
Heren shorts USA
Heren shorts Groothandel
fabrikanten van groothandel in kleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *