Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing 6 Beste duurzame en kosteneffectieve online winkels die winkelen gemakkelijk en schuldvrij maken

6 Beste duurzame en kosteneffectieve online winkels die winkelen gemakkelijk en schuldvrij maken

met toenemende bewustzijn over duurzaamheid en de onethische praktijken van populaire merken, duurzaam en ethisch online winkelen neemt toe. Online winkelen is een van de meest handige uitvindingen van de moderne tijd, maar het kan nog beter worden als je merken zoals Amazon kunt dumpen, die vuile energie verbruiken en niet-afbreekbaar afval genereren door de ton.

Gelukkig zijn er vandaag verschillende fantastische duurzame en ethische online winkels beschikbaar, en hier merken we er 6 op die duurzaam winkelen gemakkelijk voor ons maken.

Dit zijn enkele van de go-to online winkels voor eerlijke handel en ethisch geproduceerde producten, en lage tot nul CO2-voetafdrukken. Van huisinrichting en boodschappen tot kleding en make -up, ze bieden iets voor elke categorie van essentie.

Gedijen markt

Foto door Flourish Market

Wat het biedt:

Als u op zoek bent naar duurzame, betaalbare en heerlijke snacks en pantry -nietjes, zoek dan nog niet meer – Flourish Market is de plek voor u. Ze hebben duizenden biologische en duurzame producten samengesteld om aan elke voedingsvereiste en voorkeur te voldoen. Als je een foodie bent, zul je dol zijn op een fluwmarkt.

Hoe het groen is:

Het belangrijkste motto van de bloeiende markt is om duurzaam winkelen gemakkelijk en kosteneffectief voor iedereen te maken. Het heeft zero-waste magazijnen, biedt koolstofneutrale verzending en biedt recyclebare verpakkingen voor bestellingen boven $ 49. Het heeft ook een lidmaatschapsschema waarbij elk betaald lidmaatschap een ander sponsort aan iemand in nood of de eerste responder.

Winkel online op Flourish Market voor biologisch en kosteneffectief voedsel en snacks.

Ety

Foto door Etsy

Wat het biedt:

Etsy is een van de beste duurzame online winkels voor alles, van meubels en handgemaakte goederen tot sieraden, vintage producten en nog veel meer. Er zijn veel winkels in Etsy die verschillende producten rechtstreeks van ondernemers en ambachtslieden bieden. Als u wat creatieve goederen wilt kopen van een duurzame en kosteneffectieve plek, is Etsy de winkel voor u.

Hoe het groen is:

Al hun bedrijfsactiviteiten worden aangedreven door hernieuwbare energie en ze compenseren 100% van de koolstofemissies van de scheepvaart – wat een echt uitstekende prestatie is! Ze geven ook terug aan de samenleving via RB Leipzig Thuisshirt het Etsy Uplift -initiatief. Etsy maakt winkelen zeker lokaal en duurzaam, gemakkelijk.

Winkel online bij Etsy voor unieke, duurzame producten.

Earth Hero

Foto Chelsea FC Thuisshirt door Earth Hero

Wat het biedt:

Op Earth Hero vindt u alles, van babybenodigdheden tot technische gadgets, allemaal van duurzame en ethische merken. Hun productlijst is vrij uitgebreid – er is iets voor elke categorie van essentie. Je zult duurzame alternatieven vinden voor vrijwel alles wat je dagelijks nodig hebt.

Hoe het groen is:

Earth Hero werkt met als doel duurzaamheid voor iedereen beschikbaar te stellen. Het is een van de weinige online marktplaatsen die zo’n enorme lijst met producten samenstellen. Het doet dit met behulp van een vijfstappen sourcingproces, waardoor u alleen de veiligste en veel duurzame producten krijgt. Earth Hero geeft terug aan het milieu via de 1% voor het planeetinitiatief en compenseert de koolstofemissies van elke aankoop die u plaatst.

Winkel online bij Earth Hero voor een breed scala aan ethische en duurzame producten.

Groene eco -droom

Wat het biedt:

Deze online winkel biedt gezondheids- en charmproducten en thuisgoederen-allemaal milieuvriendelijke, laag afval- en niet-giftige alternatieven. Green Eco Dream is gestart door een Europees echtpaar, die geloven dat “iedereen de toegang waard is tot de beste duurzame winkelervaring die ze mogelijk kunnen hebben”.

Hoe het groen is:

Green SL Benfica Thuisshirt Eco Dream onderzoekt uitgebreid elk merk dat in zijn online winkel is opgemerkt om ervoor te zorgen dat ze echt zijn en de beste groene alternatieven voor hun klanten. Ze bieden verzending met lage afval en zijn een partner van de 1% voor het Planet Initiative en de Plastic Pollution Coalition. Ze zijn ook een gecertificeerd CO2 -neutraal bedrijf.

Winkel online bij Green Eco Dream voor heerlijke, duurzame producten.

Handel gemaakt

Zie ook

Reis
Luxe vrijetijdsidee├źn voor een zomer die u niet zult vergeten

Foto door gemaakte handel

Wat het biedt:

Een door vrouwen gerund, in het gezin gerunde, klimaatneutraal kleine bedrijf, handel is de go-to-plek voor een prachtige thuisinrichting en dameskleding, die ook duurzaam en ethisch zijn. Hun site is goed georganiseerd en een genot om door te gaan. Hun collecties stellen zeker niet teleur en er is iets voor elke prijs.

Hoe het groen is:

Elke aankoop die u plaatst met gemaakte handel is 100% CO2 -neutraal. En elk product dat op hun site wordt opgemerkt, valt in een of al deze categorie├źn: duurzaam, veganistisch, eerlijke handel, handgemaakt, upcycled/gerecycled, bipoc-eigendom en eigendom van de vrouw. Ze doen al het onderzoek voor u, zodat u gemakkelijk en schuldvrij kunt winkelen zonder uw overtuigingen op te offeren.

Winkel online bij Made Trade om iets duurzaams en moois te vindennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *