Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing De MacMillan -prijs voor foto 2017

De MacMillan -prijs voor foto 2017

De MacMillan 2017 Picture Contest
Ik geloof dat het brengen van het verhaal van een kind tot leven met de assist van foto een van de meest uitdagende dingen is in het leven van een grafisch ontwerper, of die van een illustrator, wat dat betreft.
Net omdat de verhalen voor de jonge geest van naïeve kinderen zijn, betekent dit niet dat het werk dat de essentiële momenten voorstelt, gemakkelijk is. Integendeel. Je bent verantwoordelijk voor het vormen en vormen de creativiteit van kinderen. Waarschijnlijk stimuleerde het voor het helpen van hen uiteindelijk een innovatieve volwassene.
Ik houd rekening met de boeken van mijn jeugd en verhalen sinds de tekeningen. Een paar van hen hebben een sterk stempel gedrukt op precies hoe ik de wereld later zag, veel aanzienlijk wat ik wilde dat het zou zijn. De foto’s lieten me dingen zien die de woorden niet konden weergeven. Of mogelijk verbergen.
Gedurende 32 jaar heeft Macmillan Children’s Books gericht op het belonen van alle bekwame stagiairs die omgaan met het volledig samenvoegen van woorden en tekst, het aanbieden van een onvergetelijke en unieke weergave van de essentiële punten van het verhaal. De MacMillan Prize 2017 is de ideale kans voor illustratoren in de kunstinstelling om te springen beginnen met hun deskundige dragers.
Er zullen drie winnaars zijn, met een grote prijs van £ 1000, evenals andere twee van £ 500 en £ 250.
U kunt een origineel verhaal produceren of de tekst van conventionele sprookjes opnemen. Het is echter essentieel dat het niet auteursrechtelijk beschermd is. bijzonder geschikt is de compositie. Veel van alle afbeeldingen moeten zowel zinvol als krachtig voldoende zijn om de omgeving van het verhaal weer te geven.
Er is een uitgebreide schets van de eisen wordt aangeboden op de officiële pagina. De deadline is 20 april.
Daarom, als je in aanmerking komt en een enthousiasme hebt voor foto en verhalen vertellen, is deze fotowedstrijd je gouden ticket!
Hieronder zie je de werken van de 2015 en 2016 winnaars, Shu-ti liao met avontuur ‘s nachts en Grace Suen met Hide en Seek:
Avonturier’s nabijheid en zoeken
0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *