Duro, Duro, Anywhere

Bekijk dit – deze jurk is eigenlijk naar mij gestuurd op een ansichtkaart die me uitnodigde aan een Trina Turk Trunk-show in Chicago. (De ansichtkaart werd bijgewoond aan “Mr. E.”, maar dat is goed.) De site vertelt me ​​dat deze jurk “Siam” wordt genoemd en $ 278 is, beschikbaar in mei (en ook verkrijgbaar in turquoise, maar geen foto’s van dat helaas).

Op de een of andere manier voel ik dat tegen de tijd dat ik erachter komt hoe ik mijn ideale versie van deze jurk kan maken, het hele Duro Olowu-moment voorbij zal zijn. Ik kan beter crackin worden. Goed ding dat ik dat patroon heb gewonnen, heb ik de andere dag gepost – nu als het alleen maar zal komen, zeg, morgen, kan ik beginnen met het maken van enige vooruitgang van één soort of een andere.

Over de voortgang gesproken, met enig geluk zal ik de komende dagen een paar interessante dingen plaatsen, inclusief een jurk-giveaway-wedstrijd. Ja, twee gelukkige lezers krijgen een gratis jurk. Een hint: de naam van het merk die de jurken anagrammen weggeeft aan “Stripe”.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Een dueier en verklaring van principlesmay 15, 2008with 214 reacties
Tien dingen die ik ga maken zodra ik in de buurt kom naar Itdecember 11, 2008with 64 reacties
SEERSUCKER JURK, ALS PROMISED JULLY 24, 2008WITH 42 OPMERKINGEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *