Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Ikigai – de reden om

Ikigai – de reden om

te zijn Ik heb deze e-mail van Anthony over zijn nieuwe Tee Shirts-merk, dat slechts een maand oud is. Ik was echt enthousiast over de stijlen sinds de naam – Ikigai – intrigeerde me zoveel. Wat ook zo veel als mijn verwachtingen was, en ik geloof dat ze een geweldige start verdienen. Dus gecontroleerd en om de mensen achter dit project te begrijpen.
Ikigai betekent Anthony en evenals Garry (Garryhannah.org), twee goede vrienden afkomstig uit verschillende delen van de wereld om Engels in Zuid-Korea te leren. Een van Los Angeles evenals de andere uit Schotland, ze waren allebei gebogen op het vermijden van desktaken en vastbesloten om zowel het enthousias als geloof iets uit enthousiasme te produceren. Dit is de reden waarom het merk Tee Shirts IKigai wordt genoemd – het betekent: “Reden voor het leven” in het Japans. Dus ja, ze behoren tot de gelukkigen die voor zichzelf hebben ontdekt. Het merk is gevestigd in Los Angeles en maakt gebruik van alleen topmaterialen voor de grootste klanttevredenheid.
De stijlen zijn eenvoudig, schoon en origineel: er zijn 4 tee-shirts voor nu en ze sturen een verwijderingsbericht zo ver als stijl. Geen vereiste om luid of in gevaar te zijn in materiaal zolang je gepassioneerd iets van het geloof produceert, dat je al een vervulling heeft gebracht.
“The Asterisks” -stijl was degene die een paar dagen na het zien bij mij vastzag. Elke tee shirts die ik later heb gezien bleef me herinneren aan deze. Evenals ik leuk vind hoe elke stijlen zijn eigen bit beschrijving heeft met zijn betekenis – wat er ook professioneel wordt samengesteld tot het laatste detail. Ikigai belooft discrete maar sterke indrukken op hun klanten te laten. Misschien precies de juiste hoeveelheid motivatie om de belangrijkste bezorgdheid in iedereen te besturen: wat is je Raison d’Etre? Wat is je ikigai? En precies hoe dichtbij ben je?
Voor meer nieuws en intrigerende stijl van Anthony, evenals Garry, kijk dan dat ze ze op Facebook leuk vinden, evenals voldoen aan Ikigai op Twitter, ook. Je zult niet ontevreden zijn en ook weer over hen uitchecken!
Asterisksbursting StarSexTraordinaryikigai WavesData Ingang van huis
Ikigaiizp8497586rq

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *