Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Ik vind dit leuk, maar …

Ik vind dit leuk, maar …

Dus ik geef toe dat ik die e-mails van vergulde groupe krijg (let op de overbodige “e” die staat voor “exclusief” of mogelijk “overmaat”) en ik toegeven ook dat ik er doorheen gaf Van tijd tot tijd, ondanks bijna alles is alles van $ 100 en een maat 4. (ik heb daar een paar dingen gekocht, maar alleen voor mijn man, die een Ted Baker Obsession heeft – de herenspullen is meestal goedkoper, zoals Nordstrom rackprijzen.)

Op de schuldige klik van vandaag zag ik deze ZAC Posen-jurk, die ik echt leuk vind. Oké, meestal zoals:

Ik hou van de kleurblokkering en de naden (en dat is het is denim, waarvan ik denk dat het geweldig en draagbaar is) maar ….

– Wat is er met het trekken over de buik? Het is niet alsof het model een buik heeft om rekening mee te houden! Als ontwerpers verwacht dat mensen nu concaaf zijn, ga ik gewoon een film-prop zwangerschap buik en ga veel over de bovenkant in de andere richting.

– Ik heb het gevoel dat er pockets in deze jurk zou moeten zijn. (Ik zeg het maar.)

– En wie heeft het huisdier Goldfish van het model gedood? Kom op, mensen, ik weet dat sullen en pouty nu is voor modefotografie het beste nu (wanneer is het ooit uit geweest?) Maar het beëindigen van een onschuldig dierlijk leven om de “juiste pose” te krijgen lijkt een beetje hard.

– Het kost driehonderd dollar. (Maar de lijstprijs was $ 850! Wat een “koopje”!)

Klikken op deze vergulde Groupe-e-mails is interessant – ik zie niet alleen welke ontwerpers daadwerkelijk te koop zijn geproduceerd (in tegenstelling tot wat je ziet die is gemaakt voor de landingsbaan op plaatsen zoals Style.com) maar ook wat * niet * verkocht. Veel van de tijd die ik kan achterhalen waarom het spul niet verkocht (een hint: “lelijk” neigt om aan de rekken te hangen), maar af en toe kan ik het niet achterhalen (hoewel $ 850 + recessie zou kunnen hebben is hier een aanwijzing). Dus ik denk dat ik een kijkje neemt voor een verkoopsite voor kleding die ik nooit zal kopen of dragen is onderzoek. Voor de blog. Rechts?

(Gilt Groupe is een “leden alleen” -site – wat dat ook betekent, omdat ik niet haalbaar hoefde te ondergaan – maar voor zover ik weet, moet je bij jezelf doen, wordt uitgenodigd door iemand die al lid is, Dus als u u wilt aansluiten bij u kunt op deze link klikken. Openbaarmaking: Die link is verbonden met mijn account en geeft me een soort van krediet, opnieuw naar dingen die ik nooit zal kopen, dus het lijkt moot. Er zijn geen contributie of Tarieven die betrokken zijn bij het verbinden van vergulde groupe. Het kan een tijd zijn, maar – zoals we net hebben gekozen – het is onderzoek.)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties
Een LinkTastic Friday om alle LinkTastic FridaySmay 16, 2008 te beëindigen
Angst voor de zorg van FailurayMay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *