Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing De Candy Corn Fairy kwam nooit voor mij

De Candy Corn Fairy kwam nooit voor mij

Oké, ik was googlen voor een “Candy Corn Dress” (zoals jij) en ik kwam dit tegen. Dat is niets op wat ik wilde, wat een rechtvaardiging was voor mijn plan om mijn eigen snoep maïskleding te maken, wat een zeer eenvoudige full-skirted jurk zou zijn in brede strepen van wit, geel en oranje, met bruine leidingen. Subtiel, weet je, zodat mensen niet echt kunnen vertellen of ik in kostuum was of gewoon afscheidwekkende smaak had. Omdat dat is hoe ik graag halloween-rechts speelt aan de lijn van “kostuum? of gewoon gek?”

Gisteravond ging ik naar de school Halloween-feest van mijn kleine jongen. Ik ging, op verzoek, als prinses Leia, hoewel ik er niet echt het haar voor heb. Dus ik was gewoon in een lange witte geurzende cassock met een speelgoedpistool in mijn riem. Hoe dan ook, ik merkte dat een van de leraren mooie zadelschoenen en een volledige rok had en ik dacht “Geweldige outfit” totdat het me raakte dat het in feite een kostuum was. Dus misschien de “gek?” deel van “kostuum of gek?” kan ook worden toegepast op de waarnemer.

Natuurlijk ken ik nu een heel gemakkelijk kostuum voor volgend jaar, zelfs als ik de jurk van het Candy Corn niet maak, omdat ik jaren vijftig uit mijn kast kon kleden zonder zelfs maar te proberen. (Ik heb twee paar zadelschoenen. Ik koop ze hier vandaan.) En dat zou ook passen bij mijn doel om mensen niet zeker te zijn als ik in een kostuum of niet ….

Hoe dan ook, als je iemand in je leven hebt die opgewonden zou zijn om te kleden als een Candy Corn Fairy (naast me natuurlijk) kun je ze dit kostuum kopen voor $ 39,50. Helaas worden de vleugels, tas, Deely-Bobbers en Shootcovers afzonderlijk verkocht en moet je zelf het verlies van voortanden regelen, hoewel ik overweeg dat laatste een essentieel onderdeel van het kostuum!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Happy Halloween! 31 oktober 2007
Prom Time (CIRCA 1989) 20 april 2007
Geheime levens van jurken vol. 8 September 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *