Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Yoga at House – 5 tips om het maximale uit je yogasessies

Yoga at House – 5 tips om het maximale uit je yogasessies

yoga in huis te halen – 5 tips om het meeste uit je yogasessies te halen
01/11/2018, gepubliceerd door Alanic Global
Miljoenen mensenmethode yoga elke dag in huis. Hoe lovenswaardig dat ook is, het probleem is dat de meerderheid van hen niet meer werkt om het allerbeste van hun sessies te maken.
En misschien is dat een enorme reden waarom het altijd wordt voorgesteld om naar yogalessen te gaan, evenals methode onder begeleiding van gekwalificeerde trainers in plaats van alleen te vertrouwen op doe -het -zelf poses.
Maar nogmaals, we begrijpen dat uw strakke routine en andere verplichtingen u minder tijd overlaten om zelfs te ademen, laat staan ​​dat u naar de dagelijkse 45 minuten yogalessen gaat.

Zowel voor hectische als thuis-yogi’s die als deze zijn, zijn hier 5 winnende tips om het allerbeste resultaat te krijgen van zelfs een kleine yogasessies van 20 minuten-
1. Luister naar uzelf en uw lichaam
Volg niet blindelings aan alle tips en poses zonder precies te begrijpen hoe het u gaat helpen. Omdat je jezelf beter begrijpt, improviseert het verschillende heden om aan je specifieke behoeften te voldoen.
Begrijp de beperking van uw lichaam. Oncomfortabele poses doen – hoe voordelig – of door lange uren doorgaan kan meer schade aanrichten dan goed.

2. Gekleed jezelf in perfecte yoga -kleding
Dit is een van de zekerste methoden om uw algemene prestaties te verbeteren – investering in hoogwaardige yoga -slijtage van hoge kwaliteit. veel beter gebruikt om uw flexibiliteit aan te vullen; Zorg ervoor dat u goed geventileerd bent; Blijf je van je zweten. Als je je comfortabel, ontspannen voelt, je prestaties opduikt, wordt het gemakkelijk. Tegenwoordig bieden de merken fysieke fitnesskleding van de beste fitness veel uitstekende variëteiten van yogabrahs, leggings, tee shirts en meer die van eersteklas kwaliteit zijn. evenals het beste deel? Ze zijn uiterst betaalbaar.

3. Houd alle afleidingen weg
Zelfs als u zich hebt georganiseerd voor een yogasessie van 10 minuten, wees er serieus over en voorkomt alle afleidingen. Houd uw telefoon vooral weg. Zorg ervoor dat je alleen in de kamer bent, zowel de deuren als de ramen zijn gesloten, en dat er geen geluid is. Vroeg in de ochtend is hoogstwaarschijnlijk de allerbeste tijd om yoga te doen als dingen veel stiller zijn en je in de frisheid in de lucht weken.
4. Houd jezelf gehydrateerd
Jezelf gehydrateerd houden is het belangrijkste. Dus minstens een uur voor uw yogasessie, drink voldoende water en geef uw lichaam de tijd om het in te nemen; Overdrijf het echter niet. Voorkom dat overmatig drinken wordt gedronken voordat de sessie begint. Drink direct nadat je klaar bent, water als dat nodig is. Voorkom energiedrank!
5. Smaak dingen op met nieuwe poses
Als je iets overtollig doet, zul je het zeker moe worden. Net als Fitness Center -training, kunnen yogasessies soms een pijn voelen. Bovendien zou er ook een tijd zijn waarin die routinematige poses niet zo effectief zouden zijn, op voorwaarde dat u nu aan hen wordt gebruikt. Dus smaak op een tijdje op smaak. Voeg nieuwe poses toe, experimenteren en zijn volhardend om jezelf te duwen. Word echter ook niet zo ver weggebracht. Luister naar je lichaam, zoals vermeld in #1.
Dit zijn 5 eenvoudige en praktische tips voor alle thuis-yogi’s om hun zelfs korte yogasessies veel efficiënter te maken (en leuk, ja).
Tags:
Aangepaste yogabroeken
Modieuze yogabehandeling
fitnesskleding
Fabrikanten van fitnesskleding
fitnesskleding
groothandel yoga kleding
yoga -kleding
yogabra
yoga -kleding
Yoga -kledingfabrikanten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

{} [+]

Naam*

E -mail*

Website URL

Label
{} [+]

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *