Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Verscholen voor vieringseizoen

Verscholen voor vieringseizoen

Ik begrijp niet waarom ik altijd begin te kijken naar vieringsjurken na Halloween. Het is niet echt alsof ik de Belle van de Galas ben, evenals ik al voldoende elegante jurken heb om het schema van Brooke Astor te bevredigen. Als u echter een elegante jurken nodig heeft voor vakantiefeesten, wilt u misschien met deze beginnen. Heel allereerst is het slechts $ 42! (Een koop het nu op eBay.)

Het is in fantastische staat en een groot klein-moderne omvang: B34 / W29 / H38. Evenals ik hou van het onvoorziene geel evenals bruine print … ik ben zo moe met zwarte vakantie viering jurken. Ik weet het, ik weet het, het is afslanken, evenals het draagbare viering na de partij, maar dat is echter omdat niemand het in gedachten houdt. “Oh, houd in de dame in de zwarte jurk?” “Welke?” Nu, “Denk aan de dame in die gele jurk?” “Oh, zeker …” Als je Middle-Level vintage koopt, kun je drie of vier leuke viering jurken, unieke viering jurken hebben, voor de kosten van een Midrange New Celebration jurk. Evenals de vintage zal eveneens veel betere stijl hebben, evenals veel beter materiaal en als je rode wijn erop spilt, nou, je hebt er nog twee in de kast!

Draag dit met bruine satijnen schoenen, evenals een bruine satijnkoppeling, evenals een hanger met enorme vulgaire barbarische gele CZS, als je er een kunt ontdekken.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Regels voor jurken bij bruiloften (geen regels voor jurken voor bruiloftsevenementen) 30 mei 2005With 219 Opmerkingen
Nou, ik veronderstelling dat het tijd is om dit op te lossen, Thenapril 29, 2008
Geheime levens van jurken # 12 MARCH 16, 2007With 29 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *