Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Noiranca Vegan Handbags lanceert een nieuwe collectie: het draait allemaal om vrouwelijkheid en luxe

Noiranca Vegan Handbags lanceert een nieuwe collectie: het draait allemaal om vrouwelijkheid en luxe

Van de meeste onderwerpkeuzes, Eco-merkmode is een van onze favoriete onderwerpen die een ideale kans voor ons is om een minimale en zeker duurzame garderobe te creëren .

Noiranca, een modezakmerk met principes en doelen met toewijding om het milieu te beschermen, staat ook voor uniekheid, duurzaamheid en empowerment, en ze herschrijven de kernelementen die klassieke tassen maken met de concepten van traceerbaarheid, transparantie en positieve consumptie.

Hun nieuwste collecties bevatten vijf nieuwe tassen met tijdloze en stijlvolle silhouetten die diversiteit omarmen en vrouwen in staat stellen als personages en achtergronden. Geïnspireerd door Frida Kahlo, Miriam Makeba, Lisa Lyon, Althea Gibson en Georgia O’Keeffe, wil de nieuwste campagne “CyberfemMe” van Noiranca 2022 -campagne “CyberfemMe” verbinden met de connectie met empowerment, kracht en diversiteit van vrouwen.

Met luxe en tijdloosheid bewijst deze collectie de visie van het merk om ambachtelijk vakmanschap en duurzaamheid te combineren in één. De kracht van cyberfeminisme stroomt door deze nieuwe collectie met een strak nieuw ontwerp, gedaan met PETA-goedgekeurd veganistisch leer gemaakt met 58% gerecyclede materialen. We redden niet alleen dieren, maar hebben ook een positieve impact op een groenere planeet.

Het goede nieuws is dat dit merk altijd tassen van hoge kwaliteit creëert in Engels Voetbalelftal Thuisshirt veel vormen en ontwerpen. Veganistische tassen zijn vaak veel veerkrachtiger dan lederen tassen. We kunnen voor elke prijs kopen, maar we moeten onderzoek doen voordat we een aankoop doen. Noiranca nodigt consumenten uit Atalanta BC Thuisshirt om minder vaak te winkelen door te genieten van langlevende producten. Noiranca Collection is een modehulpmiddel tussen Eco en Luxe, waar zijn verschillende tassen worden gebruikt met milieubewuste normen en conventioneel vakmanschap in veganistische lederen tas.

Zie ook

Haar, winkel en stijl
De beste haardrogersborstels die je nu het beste zou moeten kopen

Bekijk alle 5 collecties zijn nieuw gelanceerd en beschikbaar ter plaatse!

Miriam – Geïnspireerd door Miriam Makeba’s ‘A Poëtische agressie’

Althea – Geïnspireerd door Althea Gibson met concept van alfabracht

Lisa – Geïnspireerd door Lisa Lyon met fel van gevoeligheid

Frida – Geïnspireerd door Frida Kahlo met de kracht van complexiteit

Georgia – geïnspireerd door Georgia O’Keeffe als een bloeiende wildflower

Concluderend, deze collectie introduceert ons met duurzaamheid en rauwe creativiteit is zeker een adem van frisse lucht te midden van de chaos van snelle mode en alle passerende rage die daarbij hoort. Volg Noiranca op Instagram Cerezo Osaka Thuisshirt om op de hoogte te blijven van hun nieuwe collecties en denk na over uw keuzes om aan de winkelwagentje toe te voegen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *