Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Oude charme geheimen van Cleopatra onthulden

Oude charme geheimen van Cleopatra onthulden

reizen terug tot 5000 jaar en je zult het een mysterieus tijdperk vinden. FC Tokyo Thuisshirt Het is wanneer de koningen en koninginnen er respectievelijk ‘mannelijk’ en ‘dodelijk’ uitzagen, als je weet wat we bedoelen.
Schoonheid is zo’n aspect dat een lange weg heeft afgelegd. Maar de ingrediënten en brouwsels die de beste Cleopatra op dat moment gebruikte, zijn zelfs vandaag verschillend.

[Lees ook: Hollywood Charm Secrets onthuld]
Cleopatra is in de oude middeleeuwse periode de beroemdste, mooie en gerenommeerde figuur geweest. Hoe kon ze op dat moment hoofden van zo talloze mannen draaien? Was het iets om af te maken met het voedsel dat ze at, de lucht die ze ademde, het water waarin ze dronk of baadde of het poeder dat ze op haar gezicht deed?
Bron: blogspot.com We weten allemaal dat Cleopatra mooi en intelligent was. Ze kon dansen en instrumenten spelen, een opmerkelijke stem had, maar ze was ook behoorlijk goed in verleiding. Dit is een mogelijke reden waarom ze van zichzelf hield en wist hoe ze de charme geheimen van haar tijd moest tikken. Een van de interessante trucs die ze gebruikte was om te slapen met een gouden masker op haar gezicht. Dat was toen! Maar zelfs vandaag zijn er trucs, economisch genoeg, die je het huidvertrouwen en de charme van Cleopatra geven. Hier is een overzicht van Cleopatra Charm-geheimen, waardoor ze de regerende charme Queen zag die ze was.

[Lees ook: zelfgemaakte charmproducten]
Bron: blog.daum.netbathing met honing en ezelsmelk
Deze zal velen van jullie misschien verrassen. Cleopatra gebruikte Crocodile’s mest en jonge ezelsmelk en mengde het met verse honing- en amandelolie om te gebruiken als een lichaamswas. Tijdens het reizen nam ze weinig ezels mee, voor het geval ze misschien de behoefte heeft om een bad te nemen.

Ja, er is lef voor nodig om te doen wat de mooie Cleopatra deed. Maar wat u kunt doen, is deze methode aanpassen aan uw comfort.
Bij aankoop om dit bad te bereiden, meng je een halve kop honing met 3 kopjes melk. Voeg nu 5 el amandelolie (of olijfolie) toe en giet deze vloeistof in je bad om te genieten van een zachte, zachte en verwende huid!

Bron: topinspired.comsea zout als body scrub
Er is zoveel te doen om LOSC Lille Thuisshirt de allerhoogste schoonheid te zien. Met dezelfde formule van melk en honingbad (zoals hierboven besproken), masseerden de bedienden van Cleopatra om haar lichaam te masseren met een opmerkelijke body scrub.
[Lees ook: zelfgemaakte exfoliërende body scrubs]

Doe -het -zelf -suikerwas en hoe het te gebruiken

Rozenwater als gezichtstoner
Het gebruik van gezichtstoner was dierbaar voor Cleopatra. Elke ochtend en avond veegde ze haar gezicht af met rozenwater.
Deze natuurlijke toner gehydrateerde en voedde haar huid, waardoor het zacht en glad werd.
In de wrede zomers kunt u rozenwater op uw gezicht spuiten om een Thanda -effect op de huid te krijgen. In feite kunt u ook rozenwater gebruiken in plaats van de make -upprimer. Hierdoor zal de basis op uw huid gemakkelijk en soepel glijden.
Bron: wikigag.combeeswax als gezichtscrème
De cosmetische markt wordt overspoeld met gezichtscrèmes. Cleopatra gebruikte een speciale gezichtscrème met oliën, kruidensappen en bijenwas.
Om deze crème te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig – 2 el aloë vera sap, 4 druppels rose etherische olie, 1 el amandelolie, 2 lepels bijenwas.
Verhit allereerst de bijenwas- en amandelolie totdat ze vloeistof draaien (zorg ervoor dat je het niet kookt). Voeg nu aloë vera -sap en roos etherische olie toe en meng het grondig. Als optie kunt u zelfs vitamine E -capsule aan uw crème toevoegen. Laat de room afkoelen, breng het in ACF Fiorentina Thuisshirt een glazen container en bewaar deze in uw koelkast. U hoeft zich geen zorgen te maken, want deze op Cleopatra geïnspireerde gezichtscrème kan veel meer dan een week duren.
Bron: WordPress.comwhite Clay als gezichtsmasker
Mooie Cleopatra was heel bijzonder in het kiezen van manieren om er prachtig uit te zien. Een van haar gesloten geheimen was het bereiden van gezichtsmaskers met behulp van witte klei. Hier leest u hoe u het kunt maken.
Kies witte klei, honing, melk en olijfolie (of amandelolie). Meng 2 el witte klei, 2 el melk met 1 el honing en 1 el olijfolie. Breng dit op je gezicht aan en laat het 10-15 minuten rusten. Spoel het met water. Maak het witte klei -masker in zo’n hoeveelheid dat je er enkele dagen in in de koelkast kunt bewaren. Je zult verfrissende en ongelooflijk uitziende huid merken.
[Lees ook: kleimaskers voor een vette huid]
Dikke room en honing als hydraterend en voedend masker
Wanneer je het gebruikt zoals Cleopatra deed, zul je graag zien dat je droge huid in een sappige perzik verandert.
Om dat effect te krijgen, meng je 2 eetlepels niet -in de ongewenste dikke room met 1 el vloeibare honing. Breng het aan op je gezicht en nek en laat het 10 minuten blijven. Spoel het vervolgens met lauw water. Dit wondermasker zal een nieuw leven in je saaie en droge huid inademen.
Bron: Wikigag.comeeg als natuurlijke shampoo
Rinkt een ei voor charme doel een bel? Dat is wat Cleopatra gebruikte om haar haar zacht, mooi en luxueus te maken.
Het enige wat u hoeft te doen is 3 eieren met water vegen en uw haar wassen met deze natuurlijke shampoo en spoelen. Zie de glanzende glans verspreid door je haar.
Warme oliebehandeling
Diepe conditioneringsbehandeling op haar was de favoriet van Cleopatra, omdat dat haar haar glanzend en zijde maaktenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *