Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Wat te verwachten wanneer u niet verwacht.

Wat te verwachten wanneer u niet verwacht.

Jen (van Mom’s Patterns) stuurde me deze foto van een duro-esque-jurk … het is extreem dichtbij, evenals eerlijk, als het mijn maat was waar ik misschien op heb gesprongen. Als het mijn maat was, evenals geen zwangerschapskleding, zou ik dat hebben gedaan.

Ah, zwangerschapskleding. Ugh, zwangerschapskleding. Ik weet het, ik weet het, het wordt elk jaar leuker, evenals die van jullie die jongeren in de jaren zeventig of eerder kunnen gaan, en vertel me ook in de opmerkingen over de bogen en de infantiliserende details en de pure onmogelijkheid om iets te ontdekken dat niet riep-inducerend. Ik had echt een aantal geweldige dingen (ik suggereer Japans weekend – tweedehands als je het kunt ontdekken, dat spullen van dingen) maar de monotonie van het gebruik van de exact dezelfde vijf dingen in de dag en dag uit was ziel-verzadiging, voor het grootste deel. Ik heb plezier gehad met het gebruik van een fel oranje tee-shirt dat, in mijn achtste maand, me lijken op de uitstekende pompoen, om alle geweldige vrouwen te bieden, evenals kinderen op Halloween. (Te arm was het februari.)

Hoe dan ook, als ik voorbij de zwangerschapstigma kan komen (het is net alsof je voedselvergiftiging van iets krijgt, evenals nooit meer kunnen eten, dat is precies hoe ik me voel over zwangerschapskleding) Ik kan zelfs geloven over het maken van dit. Van alle weergaven in het bovenstaande patroon, hou ik van het centrum één. Ik houd niet van beige in al zijn gedachten, dus ik zou het in kersenrood of helder milieuvriendelijk maken met een contrasterende band, misschien bloemen, misschien geometrisch, evenals als een persoon vroeg of ik weer verwachtte, zou ik glimlachen , Staat nee, maar zeg ook dankzij geïnteresseerd zijn.

En, terwijl we hier zijn: Nancykay stuurde me twee links die je allemaal nodig hebt om over te begrijpen. Ten eerste, dit van de sartorialist. Op de een of andere manier geloof ik de dame in die foto en ik zou er veel over hebben om over te praten. Hierna. Elke kleur van panty’s (en visnetten) ooit. evenals niet bij break-the-bankprijzen, ook! Mijn favoriete oranje visnetten hebben de geest verzorgd, evenals ik was wanhopig van het ontdekken van vervangingen. evenals nu: wanhoop is verdwenen! (Net als taart.)

Misschien kan ik visnetten dragen met de zwangerschapskleding, als een “ik ben geen zwangere” betekenaar. (Hoewel ze waarschijnlijk nu zwangerschapsveiletten maken.)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De langverwachte zwangerschap dressmarch 13, 2007
Rant: Ik zie Londen, ik zie FrankrijkOntober 28, 2008
Moths in het Pocketbook [Let op: Long Entry] 2 juli 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *