Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized De vele flexibele jurk van de lente

De vele flexibele jurk van de lente

vele flexibele jurk van de lente

De Saud Shoko Sweater Midi-jurk is een lange mouwen, lichtgewicht rib jurk die middenkalf valt, met een mooie V-hals en knoopsluitingen helemaal naar beneden. Het komt in een overvloed aan spectaculaire kleuren (je kunt ze hier en nog meer hier bekijken). Maar ik heb een blauwe en turquoise koppeling geselecteerd die me gelooft dat de lente een echt ding is dat kan gebeuren en niet alleen een verdeling van mijn in quarantaine verbeelding.
De jurk zelf is een masterclass in aanpassingsvermogen omdat je het natuurlijk kunt dragen als een jurk, het op of omlaag stylen, afhankelijk van je accessoire-keuzes, maar je kunt ook veel vollediger casual gaan en het openen als een lang vest. Ik zou het combineren met een witte tank boven op mijn favoriete jeans of witte legging voor een zeer casual, maar zeer stijlvolle lente of zomer-look. Ik hou echt van het wanneer een aankoop van een aankoop in meerdere outfits, nietwaar?

Staudshoko Sweater Midi-jurk

Dannijojanis ketting-link ketting

Staudsimone croc-reliëf lederen muilezels

Hier selecteer ik een tevreden medium tussen Casual and Dressy door de jurk met Staud’s Simone Croc-reliëf lederen muilezels (ook te koop!) En een essentiële Dannijo Chain Link ketting. Beide items zijn ideale garderobe neutralen waar je onbeperkt slijtage uit krijgt, omdat ze werken voor zowel up-styling als down-styling, afhankelijk van de rest van je outfit.
U hoeft uw lente-kledingkast alleen te beperken tot sweatpants. Zeker niet wanneer er zo talrijke inspirerende stukken-on-sale-at Saks zijn. Of u nu op zoek bent naar de ideale kleding voor een aankomende zoomgebeurtenis of sociaal-opgestelde speciale avond-out-of misschien zelfs als u alleen iets aan uw garderobe wilt toevoegen dat uw plezier verlengt voor daadwerkelijk gekleed, dit stuk is perfect.

Staudshoko Sweater Midi-jurk

Dannijojanis ketting-link ketting

Staudsimone croc-reliëf lederen muilezels

Dankzij Saks en Shopstyle voor partnering op dit bericht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *