Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Kun je een schede -jurk en jas voor een interview dragen?

Kun je een schede -jurk en jas voor een interview dragen?

Enkele van de meest elegante schede -jurken voor werk vanaf 2022: één / twee / drie / vier / vijf (echter ook niet gevisualiseerd)

Moet je een rok dragen die geschikt is voor een interview, of zijn de schede -jurken acceptabel? We hebben gesproken over interviewkleding (inclusief wat te dragen onder een fit jas en of je eerder een jurk en blazer kunt dragen in plaats van een pak), maar laten we het opnieuw eens zijn. Hier is de vraag van bezoeker L:
Ik heb een aankomend interview met telefoongesprek bij een enorm wetgevingsbureau. Ik ben een 2e jaar medewerker. Kan ik een theorie schede jurk en jas dragen of moet ik een rokpak dragen? Ik vraag het alleen omdat de jurk van de theorie -schede geweldig, comfortabel en ongelooflijk professioneel is. Het web staat in het algemeen absoluut niet … maar dit is een bedrijf op basis van westkust. Elk type gedachten worden zeer op prijs gesteld!

Voor mijn $ 0,02 geloof ik dat hoewel een rok fit de standaard conventionele optie is, broekfits veel meer zijn en veel acceptabeler zijn – evenals een schede -jurk met een bijpassende blazer is dat niet dat ver achter.
{gerelateerd: inspecteer onze hele gids voor het interviewkleding van vrouwen!}
Hier zijn een paar van de aanvallen met jurken in plaats van rokken die we onlangs hebben ontdekt …

<< >

Hierboven afgebeeld, een paar van onze meest recente voorkeursfitsen met jurken – inspecteren eveneens zowel uit mercer als baas!

Maar een paar opmerkingen hierover:
Draag alleen een schede die een bijpassende blazer heeft. Dit lawaai niet zoals het probleem van de bezoeker L, maar ik wilde het daar gewoon weggooien. De combinatie van jurk + blazer is uitstekend voor elk type aantal dingen – netwerken, informele interviews, presentaties, enz. – maar voor een interview zou ik bijpassende stukken blijven die zichtbaar ‘pak’ hebben bekeken.
{gerelateerd: interview make -uptips}
Doe de interviewspiegeltest. Zorg ervoor dat de zoom (en met name de spleet, indien aanwezig) van de schede -jurk niet zo goed omhoog struikelt, dat de halslijn niet zo goed laag is, en dat er geen andere leuke problemen zijn Dat kan gebeuren met een schede -jurk. Zorg er duidelijk voor dat uw beha -riemen helemaal niet worden weergegeven.

{gerelateerd: wat zijn “de regels” voor interviewschoenen (als die er zijn)?}
Beoordeel het kantoor voordat u mouwloos wordt. Helaas is de aanvaardbaarheid van mouwloos nog steeds een kennis van de kennis-dus als je een mouwloze schede-jurk draagt, wees dan voorzichtig met het elimineren van je jas als je zo goed heet wordt.
{gerelateerd: wat te dragen om te werken in Silicon Valley}
Lezers – vooral die aan de westkust – houd er alsjeblieft in! Gelooft u dat een schede -jurk + bijpassende blazer acceptabel is voor een interview? Is het zo goed informeel?
{Gerelateerd: wat te dragen als u een promotie wilt bij een relaxte kantoor}
PSST: Dit zijn onze meest actuele voorkeurshurkjurken …

Enkele van de meest elegante schede -jurken voor werk vanaf 2022: één / twee / drie / vier / vijf (echter ook niet gevisualiseerd)

Stockfoto voor sociale netwerkfoto’s (vrouw die grijze schede -jurk gebruikt, glimlachend) door middel van deposito’s / goodluz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *