Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Clothing Hoe u een T -shirtbedrijf starten in 5 basisstappen

Hoe u een T -shirtbedrijf starten in 5 basisstappen

Hoe u een t -shirtbedrijf kunt starten
Hoe een T -shirtbedrijf te starten lijkt misschien gemakkelijk en leuk. Achter de scène is er een aanzienlijk arsenaal aan technieken dat men zou moeten weten als ze bereid zijn om in het bedrijf te lanceren. Deze 5 snelle stappen zullen u helpen enkele basisaspecten te begrijpen van het starten van een T-shirtbedrijfbedrijf dat aangepaste T-shirtontwerpen verkoopt.
1. Doe uw onderzoek en planning
Wanneer u besluit een bedrijf te starten dat T-shirts verkoopt, moet u wat basisinformatie hebben over de kledingindustrie. U moet ook een solide bedrijfsplan hebben om winst voor uw bedrijf te garanderen. Bekijk succesvolle bedrijfsmerken voor suggesties over hoe ze zijn geslaagd, ze zijn misschien erg nuttig. U moet uw budget vaststellen voordat u besluit te diep in het bedrijf te gaan. Je hebt misschien substantiële plannen, maar een klein budget, dus zorg ervoor dat je voldoende middelen hebt om aan je verwachtingen te voldoen.
2. Identificeer uzelf als een merk
Allereerst is het opzetten van uw merk zeker een van de meest essentiële basis van uw bedrijf, dus u moet veel aandacht aan dit hoofdstuk besteden. Uw merk vertegenwoordigt uw hele imago en de manier waarop u door de klanten wordt waargenomen.
Uw merk moet uw onderscheidende persoonlijkheid hebben, het zou uniek moeten zijn, zoals u, en een merk met een sterke persoonlijkheid valt altijd op! Denk aan een sterke naam en een slogan om uw merk in één zin in te kapselen, om de menigte te laten weten waar uw bedrijf over gaat.
U moet uw doelen en uw doelmarkt uitzoeken om te beslissen wat voor soort T-shirtontwerpen u wordt afgedrukt. Nog een goede zaak als u een duidelijke identiteit instelt, kunt u beginnen met een sollicitatie van affiliate -programma’s zoals delen een verkoop

3. Maak uw grafische ontwerpen
Je moet wat onderzoek doen op internet om de meest recente kledingtrends te zien, waar de T-shirtgemeenschap om vraagt. Nu je hebt gekozen wat je moet worden afgedrukt, zou je een grafische kunstenaar moeten vinden. Als je zelf geen grafisch ontwerper bent, kun je veel getalenteerde ontwerpers vinden op freelance sites zoals Guru, Elance, Odesk of op T-shirt competitie sites zoals DesignByhumans, Zazzle of Ript. Je kunt de stijl vinden die bij je past, door het verleden werken van de artiesten te controleren en in te huren.
Ook raden we een graficoot aan, waar u enorme grafische deals, t-shirtontwerpen, vectorillustraties, lettertypen en zelfs talloze freebies zult vinden

Als u een lager budget heeft, kunt u de meest betaalbare mogelijkheid voor uw bedrijf kiezen: Royalty-Free Vectors kopen en uw eigen ontwerpen maken. U kunt hier genoeg vinden om uit te kiezen: www.tshirt-factory.com. Het nadeel is dat de ontwerpen niet uniek zullen zijn, maar je moet toegeven dat het veel goedkoper is.
4. Ken uw concurrentie
Met de vraag “Hoe starten u een t -shirtbedrijf?” Houd altijd de andere T-shirtontwerpbedrijven in de gaten waarmee u concurreert. Je zou hun ontwerpen, hun prijzen en promoties moeten controleren, en ook van hen leren, niet kopiëren. Als ze succesvol zijn, kunt u dat ook, maar u moet met nieuwe ideeën komen in dezelfde oude markt. Houd de succesvolle bijhouden en zorg ervoor dat u uw T-shirts op de juiste manier prijst. Overweeg ten slotte de kosten die worden gemaakt bij het maken van T-shirts, zoals materiaal, drukken en marketing.

5. Zoek een drukkerij en een lege T-shirtprovider
U kunt kiezen uit een breed scala van blanco T-shirtbedrijven zoals Sanmar, Alphabroder, enz. Het lijkt erop dat dit uw fysieke product zal zijn, en uw keuze zal zeer sterk op uw merk reflecteren. Er zijn enkele sites die T-shirtontwerpen accepteren. Ze zullen deze voor u op aanvraag afdrukken. www.jakprint.com en www.storenvy.com zijn twee geweldige printbedrijven.
Er zijn tal van verschillende soorten T-shirts, maar u moet een beslissing nemen op basis van uw soort T-shirtontwerpen en doelmarkt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Tultex, American Apparel, Aamvil, Next Level, Alstyle, Bella, Bay Island en talloze anderen. Het lijkt erop dat de T-shirtdikte ook essentieel zou moeten zijn wanneer je je blanco T-shirttype hebt gekozen. De dikte varieert van 120gr tot 200gr, en de optimale is 180gr.

Veel geluk!

5/5 (1 review)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *