Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Fall Mountain Wedding

Fall Mountain Wedding

Jurk: Black Halo (hou ook van vergelijkbare paarse jurken hier, hier en hier) | Schoenen: oud, vergelijkbaar hier en hier | Minaudière: oud, vergelijkbaar hier | Zonnebril: Stella McCartney (vergelijkbaar hier en hier) | Oorbellen: c/o Emma McKinstry | Manchetarmband: vergelijkbaar hier

<< >

Opmerking: voor mij loopt Black Halo meestal ongeveer één maat klein, dus ik raad aan om één maat groter te bestellen dan je normale kledingmaat.

Als je me op Instagram volgt, weet je dat ik een gast was op de bruiloft van mijn neef in Beaver Creek, Colorado afgelopen weekend … wat belachelijk geweldig was. Het is namelijk dat deze orchideejurk die ik droeg aan hun zwarte stropdas, momenteel 25% korting tijdens de Shopbop Friends & Family Sale! Ik zou dat ook belachelijk geweldig vinden (hoewel van een minder levensveranderende verscheidenheid aan schandelijke awesomeness dan trouwen, eerlijk zijn). Hoewel het misschien het enige paarse item in mijn kast is, dacht ik dat de schaduw van deze jurk ideaal was voor een herfsthuwelijk in de bergen, en de stijl was bevorderlijk voor vele uren dansen als een hondsdolle maniak.

In het geval dat je de post van gisteren hebt gemist, is de shopbop -uitverkoop ingeschakeld en het is geen grap. Je kunt hieronder een aantal van mijn verkoopfavorieten doorkruisen of hier klikken voor het bericht van gisteren met mijn volledige verkoopronde met veel werkkledingfavorieten en ook off-duty edelstenen (zoals de jurk van vandaag).

Vorig item

1 van 25

volgende item

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *