Essense Designs Bruiloft Trouwjurk Uncategorized Prachtige kleine zwarte jurken van beroemdheden, inspireren van de private label Apparel Makers

Prachtige kleine zwarte jurken van beroemdheden, inspireren van de private label Apparel Makers

Sensationele kleine zwarte jurken van beroemdheden, inspirerend de fabrikanten van private label kleding
13/04/2018, geplaatst door Alanic Global
Men heeft geen extra moeite nodig om te stylen, wanneer het de kleine zwarte jurk is die wordt gedragen. De kleine zwarte jurk is altijd het stapel van de garderobe geweest voor de vrouwen, en wanneer het betrekking heeft op de beroemdheden, zijn ze altijd geïdentificeerd die ze op de off -schermfeesten hebben gedragen, of de rode loper op het scherm. De privékledingmerken realiseren de rage voor deze jurken en hebben de toonaangevende private label kledingmakers VS -bedrijven gevraagd om de verschillende kleine zwarte jurken te maken en aanwijzingen te nemen van de beroemdheden.

De beroemdheden inspireren de merken private label om de kleine zwarte jurken te krijgen die in een medley van speciale sneden, stijl en ontwerpen worden geproduceerd, om de garderobe -collecties van de trendy vrouwen te verbeteren. Een chique en sensationele kleine zwarte jurk kan finesse toevoegen aan je stijlquotiënt en je veranderen in de betoverende diva.

Hier zijn enkele van de kleine zwarte jurken optredens van de beroemdheden.
Gigi Hadid
Ze droeg een eenvoudige kleine zwarte jurk, zonder enige glanzende textuur van verfraaiingen. Om de eenvoud te verbeteren tot iets stijlvols, wikkelde ze de jurk met dijhoge laarzen en lederen jassen, samen met legging. De makers van private label maken de basis kleine zwarte jurken op het werk, zodat vrouwen ze kunnen leggen met charme en chique houding.

Tessa Thompson
De trend van het dragen van contrasterende en verschillende stoffen in één outfit is vandaag een rage, en de kleine zwarte jurken kunnen dit ook laten zien. Zo liep de aantrekkingskracht op een rode loper in een kleine zwarte jurk gemaakt van tule en leer, die iets heel erg van de modescene pronkt. Dit heeft de particuliere labelbedrijven geïnspireerd om hun aandelen te vullen met de kleine zwarte jurken gemaakt van twee of veel meer verschillende stoffen.
Zoe Saldana
De nieuwste manier om de huid te laten zien, werd geverifieerd door deze beroemdheden, die vol vertrouwen een zeer modieuze kleine zwarte jurk pronkte. De handelsmicro -kleine jurk met diepe diepe halslijn en off -carry cut is erg fascinerend, en de private label groothandelaren introduceren deze om de vrouwen te verzadigen die graag skin elegant tonen.
Alexa Chung
Haar kleine zwarte jurk met een witte witte contrasterende stijl toegevoegd aan de vrouwelijke flair. Dit is een retro -stijl en past tegenwoordig bij vrouwen die graag de flashback krijgen van de vintage modequotiënten. Dus zelfs de fabrikanten en ook private labelontwerpers krijgen ze in verschillende medley van stijlen.

Kate Winslet
De grootste klassieke look pronkt door Kate in Fit en Flare Black Tiny Dress Won Hearts. Dit is een gemeenschappelijk en conventioneel ontwerp, en de vrouwen zijn hier helemaal dol op. Om deze reden vullen de merken private label hun Rick -inventaris met dit ontwerp in Galore -opties.
Kiernan Shipka
De collared zwarte jurk met lange mouwen met vlekken van witte look mod en pep, en weerspiegelt een zeer indrukwekkende en speciale stijlhouding in zwarte jurken. Als een zeer populaire stijloptie, kan men jurken zoals deze vinden in Medley of Ranges in de merkwinkels van het private label, gemaakt door de Private Label Wholesale Hubs.
Jennifer Lawrence
Ze zag er elegant uit in de pure zwarte jurk, met goed geplaatste geborduurde kleurrijke bloemenprints. Als een van de interessante ensembles met geïnfuseerde kleurrijke materialen, kan een jurk als deze je volgende garderobe -optie zijn, die je kunt krijgen in de gerenommeerde private labelwinkels.

Dus de volgende keer dat je droomt van het bezitten van een kleine zwarte jurk zoals de beroemdheden, hangt af van de toonaangevende makers van het private label en sluipen de private labelwinkels in.

Tags:
private label kleding
Private Label Apparel Fabrikanten
Private Label -kleding
Private Label kledingmakers VS

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *