Maandag Muse

Slechte zaak van de maandag? Nou, niet voor lange, sukkels.

Op dagen als vandaag wanneer je niet echt graag de wereld wilt onder ogen zien, probeer dan een nieuwe werkweek te verlichten met een veel meer onderdrukte lentemode -trend: neutralen! Terwijl heldere prints en gewaagde kleurencombo’s deze voorjaar mogelijk de schijnwerpers stelen, bieden Calvin Klein’s Spring 2013 -collectie en andere ontwerphuizen zoals Tibi (zie onderstaande kleding) ons uitstekende inspiratie voor het combineren van neutrale stukken en kleuren. Deze neutrale mode -elementen dienen veel meer als de basis voor de toevoeging van een helderder statement -stuk en worden zelden het middelpunt van de aandacht zelf. Tegenwoordig is er echter geen kleurrijke print, heldere schoen of neon -armband nodig. In feite laat de slanke klasse van dit neutrale ensemble me denken … kleur? Wie heeft er kleur nodig?

Nou, misschien gooi je gewoon een roze spijker op om dingen wat pit te geven. Ik bedoel, laten we hier niet gek worden. Je weet dat ik niet volledig van kleur kan worden beroofd …

1. Tibi nieuwigheidsplooiende jurk

2. Gorjana Laurel ketting

3. Gorjana Bloom Hexagon -oorbellen

4. Essie ‘Big Spender’

5. Angelina Belt

6. Kate Spade Sailor’s Knot Bangle

7. Michael Kors Gold Link Ring

8. Kate Spade Lollipop Pumps

Blijf verbonden! Volg ons hier:

… … … …

SPOILER Alert: Naast wat ernstige mode -inspiratie, heeft de Instagram -feed van de elegante kast de wil van Meryl Streep en Reese’s Minis. Je gaat hierin ingaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *